CONCENTRACIÓ I MINUT DE SILENCI

EL PERIÓDICO condemna l'atemptat contra el setmanari 'Charlie Hebdo'

Els treballadors del diari critiquen l'atac terrorista en què han mort almenys 12 persones i una vintena han resultat ferides

Concentració davant les portes d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA per condemnar l’atemptat mortal contra ’Charlie Hebdo’, aquest dimecres.

Concentració davant les portes d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA per condemnar l’atemptat mortal contra ’Charlie Hebdo’, aquest dimecres. / JULIO CARBÓ

1
Es llegeix en minuts

Feia molts dimecres que els treballadors d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA havien deixat de concentrar-se davant les portes del diari per demanar l'alliberament del periodista Marc Marginedas, segrestat a Síria el 4 de setembre del 2013 quan estava exercint la seva  tasca informativa. En concret, des que va ser alliberat, el 2 de març passat.

Notícies relacionades

No obstant, un dimecres més s'ha hagut de celebrar una concentració per condemnar un atemptat contra la llibertat d'expressió i d'informació, com ja va passar en el cas de Marginedas. Aquesta vegada, per condemnar l'atac mortal contra el setmanari satíric 'Charlie Hebdo'atac mortalCharlie Hebdo, en què han mort  almenys 12 persones i una vintena han resultat ferides.

En la protesta, s'ha llegit un comunicat en què es condemnaven els atemptats contra la llibertat d'expressió i s'ha guardat un minut de silenci pels morts i ferits, mentre que es mostraven pancartes on es podia llegir 'Je suis Charlie' ('Jo sóc Charlie [Hebdo]').

Temes:

Charlie Hebdo