EL REPTE GIHADISTA

Gihadistes francesos cremen els seus passaports en una foguera

"No creiem ni en vosaltres ni en els vostres documents. Si veniu aquí, us combatrem", diu un d'ells

Gihadistes francesos de l’Estat Islàmic cremen els seus passaports.

1
Es llegeix en minuts

Al-Haiat, la productora de la propaganda audiovisual de l'Estat Islàmic, ha difós un vídeo on es veu diversos terroristes suposadament arribats de França que cremen els seus passaports francesos en una foguera. En la gravació hi apareixen diversos individus que fan discursos en francès en què expliquen per què han llençat al foc la seva documentació. "No creiem ni en vostès ni en els vostres passaports i si veniu aquí combatrem contra vosaltres", diu un d'ells. 

En el vídeo hi apareix un individu identificat com a Abu Osama al-Fanransi (Abu Osama el Francès) que amenaça de castigar tots aquells musulmans que viuen a França que no s'uneixin a l'Estat Islàmic. Al seu costat, un altre individu, Abu Maiam al-Faransi (Abu Maiam el Francès), diu que no els farà por "tallar el cap dels enemics de l'islam", i deixa entreveure atemptats en territori francès. "Tindreu por fins i tot d'anar al mercat", diu.

Un altre terrorista, Abu Salman al-Faransi (Abu Salman el Francès) diu que aquells que no hagin anat a combatre a Síria o l'Iraq poden "operar a França". "Terroritzeu-los. Que la por i l'horror no els deixin dormir".

1.000 VOLUNTARIS TERRORISTES

Notícies relacionades

Aquest vídeo arriba en plena commoció a França per l'aparició de dos conversos francesos, Maxiem Hauchard i Michaël dos Santos, tots dos de 22 anys, en el vídeo de la decapitació d'un gran nombre de soldats sirians. En aquesta gravació va aparèixer també el cap tallat del nord-americà Peter Kassig.

França és el país d'on han sortit més gihadistes voluntaris per combatre amb l'Estat Islàmic. Les autoritats franceses calculen que un miler de gihadistes han anat a combatre amb l'Estat Islàmic. 

Temes:

Passaport