Detingut un home acusat de canibalisme reincident

Van trobar el cap d'un nen al seu domicili, on vivia amb el seu germà, que ha aconseguit fugir

L’acusat surt del seu domicili a Bakkar després de ser detingut. / ATLAS / Pakistan

1
Es llegeix en minuts

La Policia pakistanesa va detenir aquest dilluns un home acusat de practicar el canibalisme. Els fets van passar a la localitat de Bakkar, on van trobar el cap d'un nen a casa seva. Segons les primeres investigacions, el detingut, identificat com a Mohammad Arif, i el seu germà, Mohammad Farman --que s'ha pogut escapar--, havien estat condemnats el 2011 per desenterrar de diversos cementiris uns cent cossos de persones amb la intenció de menjar-se'ls i van estar dos anys a la presó.

Notícies relacionades

Fonts de la Policia han afirmat que Arif ha reconegut durant l'interrogatori haver-se menjat part del cadàver del nen trobat a la seva vivenda. "Els residents van informar els cossos de seguretat d'una forta pudor que provenia de l'interior de la casa dels germans. Vam fer una batuda i vam trobar el cap d'un nen", ha afegit el cap de la Policia local, Amir Abdul·là. "Hem arrestat Mohammad Arif i estem portant a terme operacions per arrestar l'altre germà", ha afegit. La Policia està inspeccionant els cementiris pròxims per veure si hi ha proves que el puguin portar fins al fugitiu.

Antecedents

Arif i Farman ja van ser arrestats per canibalisme la primera vegada el 2011 en un cas que va atraure l'atenció dels mitjans de comunicació nacionals i internacionals després que es trobessin les restes cuinades d'una nena en una olla a la seva vivenda. Els germans van ser posats en llibertat el 18 de maig del 2013 entre crítiques i queixes dels veïns de la localitat.