El Comitè per a la Protecció dels Periodistes exigeix l'alliberament de Marc Marginedas

El coordinador per al Pròxim Orient i el Nord de l'Àfrica del CPJ, Sherif Mansour, destaca la trajectòria del periodista d'EL PERIÓDICO

Concentració davant la redacció d’EL PERIÓDICO en suport al periodista Marc Marginedas, segrestat a Síria. JULIO CARBÓ

Concentració davant la redacció d’EL PERIÓDICO en suport al periodista Marc Marginedas, segrestat a Síria. JULIO CARBÓ

1
Es llegeix en minuts

El Comitè per a la Protecció dels Periodistes (CPJ) exigeix l'alliberament immediat del periodista espanyol Marc Marginedas a Síria. L'enviat especial d'EL PERIÓDICO va ser segrestat per combatents gihadistes rebels el 4 de setembre a prop de la ciutat de Hama, segons va informar el diari.

Notícies relacionades

Cap grup ha reivindicat el segrest i EL PERIÓDICO no ha tingut cap contacte amb Marginedas des que va desaparèixer, informa el rotatiu. Marginedas és un veterà periodista que ha cobert zones de conflicte des d'Algèria fins a l'Afganistan, segons diversos mitjans.

"Els captors de Marc Marginedas han de posar-lo en llibertat de forma immediata", va dir el coordinador per al Pròxim Orient i el Nord de l'Àfrica del CPJ, Sherif Mansour. "La trajectòria periodística de Marginedas no podria ser més clara, s'ha enfrontat a tota mena de riscos per informar sobre els conflictes més perillosos del planeta", ha manifestat Mansour.