El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Acció policial

Un mosso d’esquadra fora de servei frustra una venda de sis quilos de marihuana en un pàrquing de l’Hospitalet

Un mosso d’esquadra fora de servei frustra una venda de sis quilos de marihuana en un pàrquing de l’Hospitalet
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir el dijous 6 de juliol quatre homes de 45, 43, 34 i 27 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir sobre 18.45 hores, quan un mosso d’esquadra fora de servei va alertar els Mossos de l’Hospitalet al reconèixer el conductor d’una furgoneta estacionada en un pàrquing de la ciutat.

El mosso d’esquadra va informar que ell havia participat en una altra detenció anterior, amb la mateixa furgoneta, el 5 de maig a Castelldefels. En aquella ocasió, l’home realitzava una transacció de 44 quilos d’haixix també a plena llum del dia i en un pàrquing.

Arran de l’avís de l’agent fora de servei, les patrulles de paisà de seguretat ciutadana de l’Hospitalet van envoltar la furgoneta per evitar la possible fuga dels ocupants i, mentre ho feien, van observar com s’hi acostava un turisme amb dos ocupants que van agafar de l’interior de la furgoneta uns sacs grans d’escombraries i van intercanviar objectes amb els ocupants de la furgoneta. En aquell moment, els agents de paisà, ja amb el suport de les patrulles uniformades, van interceptar els quatre homes que realitzaven la transacció.

Rellotge d’alta gamma i bitllets falsificats

Els Mossos van comprovar que els presumptes compradors havien entregat un rellotge d’alta gamma i un paquet de bitllets fraccionats, un total de 28.000 euros, a canvi de sis quilos de marihuana –valorats en més d’11.000 euros– dins els sacs d’escombraries, per la qual cosa van detenir els implicats com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

En el moment de la detenció, els agents van trobar al turisme dues plaques de matrícula d’un vehicle francès que no coincidien ni amb la marca ni amb el model del turisme que ells conduïen, així com un passaport d’un ciutadà algerià sense antecedents que tampoc pertanyia a cap dels dos ocupants del turisme.

Notícies relacionades

La documentació personal i les plaques de matrícula, finalment comissades, les utilitzaven presumptament per passar controls policials i fronteres amb altres identitats per eludir l’acció policial. Els detinguts van passar a disposició judicial el dissabte 8 de juliol.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet