El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Eleccions municipals 2023

Més de 176.000 hospitalencs estan cridats a les urnes aquest diumenge electoral

  • DIRECTE | Eleccions municipals a Barcelona i la resta de Catalunya 2023

  • CONTEXT I Eleccions a l’Hospitalet: el que cal saber per votar aquest 28M

  • QUI ÉS QUI I Així són els alcaldables de les municipals del 28M a l’Hospitalet

Més de 176.000 hospitalencs estan cridats a les urnes aquest diumenge electoral

Enric Fontcuberta / EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A l’Hospitalet de Llobregat, 176.240 ciutadans estan cridats a participar en les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig. D’aquests electors, un total de 4.731 votaran per primera vegada.

Durant la jornada, hi haurà instal·lades 283 taules a 54 col·legis electorals distribuïts als sis districtes de la ciutat, i es podrà votar de les nou del matí a les vuit de la tarda. En aquests comicis, cinc escoles són noves, deu d’elles no repeteixen i les 49 restants repeteixen.

A la pàgina web de l’Ajuntament es pot consultar la informació necessària sobre la convocatòria electoral. Durant la jornada electoral, a la web municipal es trobaran els avenços de participació en els horaris següents: a les deu del matí, a les dotze i a les dues del migdia, a les quatre i a les sis de la tarda. I, a partir de les vuit de la tarda, es publicaran els resultats de l’escrutini. Com a novetat, l’Ajuntament ha habilitat l’app de serveis Conecta L’H, un enllaç per seguir els resultats electorals que s’activarà el dia de la celebració de les eleccions.

Notícies relacionades

L’Ajuntament informa que ha posat a disposició de les persones amb mobilitat reduïda un servei gratuït de transport adaptat des dels domicilis particulars fins als col·legis electorals. Les persones interessades a utilitzar aquest servei hauran de trucar al telèfon 934.029.683 el mateix 28 de maig, de 9 a 17 hores.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet