El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Celebració local

Carnaval de l’Hospitalet 2023: horari i recorregut de les rues

  • De les dates i horaris més importants, aquesta és la informació clau que has de conèixer per viure els Carnavals 2023 als barris de la teva ciutat

Carnaval de l’Hospitalet 2023: horari i recorregut de les rues
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La celebració de Carnaval és una de les principals festivitats de l’any a les grans ciutats catalanes, que aquest 2023, quan les restriccions de la pandèmia ja queden lluny, tornen a omplir els seus carrers de música i disfresses.

A l’Hospitalet de Llobregat es podrà disfrutar de la tradicional festa popular del 16 al 22 de febrer. De les dates i horaris més importants en el recorregut de les diferents rues locals, aquesta és la informació clau que has de conèixer per viure els Carnavals 2023 a la teva ciutat.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Dates i horaris clau

El dissabte 18 de febrer se celebraran multitud de rues als barris del municipi barceloní. A Sanfeliu, la festa comença a les cinc de la tarda amb la rua de carnaval i el concurs de disfresses. A aquella mateixa hora, també es posaran en marxa les rues del Centre i Sant Josep, Gornal i Collnlanc-la Torrassa. A les 17.45 h començarà la rua de Pubilla Casas, i 15 minuts després, a les 18.00 h, ho farà la rua de Santa Eulàlia.

El mateix dissabte, a Bellvitge celebraran durant tot el dia el ‘Passeig de la Baldosa’, amb una rua a les 11.30 h del matí, una fira artesanal durant tot el dia, de 9.00 h a 22.00 h, i una sessió musical de ‘dj’ de 22.00 h fins a la una de la matinada. Diumenge continuarà la fira artesanal amb el mateix horari i les entitats veïnals del barri organitzaran una rua d’11.00 h a 13.00 h. A les 19.00 h es realitzarà la crema del ‘Rei Carnestoltes’.

El diumenge 19 de febrer, Can Serra celebrarà la rua de carnaval a les 12.00 h i a les 13.30 h portaran a terme la crema del ‘Rei Carnestoltes’.

Altres activitats del Carnaval

Notícies relacionades

Del 2 al 24 de febrer, en el Centre Cultural de Sanfeliu s’exposa ‘Venezia 2002’, amb una sèrie de fotografies de Montserrat Monrós. Per la seva banda, el barri de la Florida es farà el judici al ‘Carnestoltes’ i posteriorment se’l cremarà el dimecres 22 de febrer a partir de les 19.15 h de la tarda.

Enterrament de la sardina

El dimecres 22, els barris de Bellvitge i Sanfeliu realitzaran l’‘Enterrament de la sardina’. A Bellvitge es farà a les 18.30 h, amb la participació dels ‘Diables Infantils del Club Bellvitge’, i a Sanfeliu es farà de 17.30 h fins a les 19.00 h, amb una cercavila al voltant de la plaça de les Comunitats i la plaça dels Cirerers.