El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Eleccions municipals del 2023

Sonia Esplugas repetirà com a alcaldable del PP a l’Hospitalet de Llobregat

  • Esplugas és actualment l’única regidora dels populars al consistori de la segona ciutat de Catalunya

Sonia Esplugas repetirà com a alcaldable del PP a l’Hospitalet de Llobregat

Cedida por el PP L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
EFE

La presidenta del PP de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), Sonia Esplugas, tornarà a ser, per tercera vegada, la candidata dels populars a l’alcaldia de la ciutat en les pròximes eleccions municipals del mes de maig.

Esplugas, que actualment és l’únic regidor del PP en el consistori de la segona ciutat de Catalunya, repetirà com a cap de llista dels populars al municipi «amb el clar objectiu de millorar els resultats del 2019 i ser decisius en el futur govern municipal per canviar les polítiques que han resultat nefastes per als veïns i veïnes de l’Hospitalet», va assenyalar aquest dimecres 25 de gener la formació en un comunicat.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

En les passades eleccions municipals, el PP va estar a punt de quedar-se fora del consistori, a l’obtenir el 5,1% dels vots, uns resultats allunyats dels obtinguts en comicis anteriors, com els del 2011, quan van quedar en segon lloc i van aconseguir sis regidors i el 18,5% dels vots.

Reforçar-se a l’àrea metropolitana

El partit ha destacat que Esplugas és «una candidata molt forta que ha resistit en els moments més complicats per al partit», i ha confiat que contribuirà que el PP sigui «la primera força constitucionalista a l’àrea metropolitana de Barcelona» i a convertir «el cinturó vermell en blau».

Notícies relacionades

Esplugas ha lamentat que l’actual govern socialista «ha dividit la ciutat en barris de primera i de segona». «Jo vull que tots els veïns de l’Hospitalet visquin en les mateixes condicions i disfrutin de la mateixa qualitat de vida, visquin al barri on visquin», va dir.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet