El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Mesura provisional

Un incendi obliga a ressituar els alumnes d’una escola bressol de l’Hospitalet

  • El Centre Cultural Santa Eulàlia i l’escola bressol Estel Blau acolliran provisionalment els alumnes mentre no pugui utilitzar-se el subministrament d’aigua

  • CONTEXT | Sis cotxes cremats i 80 veïns autoevacuats en un incendi a l’Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els alumnes de l’escola bressol La Casa dels Arbres de l’Hospitalet de Llobregat seran provisionalment ressituats en altres equipaments educatius mentre el centre es mantingui tancat a causa dels danys causats per un incendi aquest diumenge passat.

D’una banda, el Centre Cultural Santa Eulàlia s’adaptarà per poder acollir els nens de 2 a 3 anys, mentre que els més petits, de 0 a 2 anys, aniran a l’escola bressol Estel Blau, que la mateixa cooperativa gestiona al barri de Bellvitge.

En una trobada celebrada precisament al Centre Cultural Santa Eulàlia, els pares i mares dels alumnes han parlat amb l’alcaldessa de la gran ciutat catalana, Núria Marín, amb el regidor d’Educació, David Quirós, i amb la directora del centre, Olga del Amo, per conèixer les possibles alternatives i rebre informació sobre l’estat de l’escola bressol.

Malgrat que l’equipament propi de l’escola bressol no ha quedat malmès, no podrà reobrir mentre no es pugui tornar a utilitzar el subministrament d’aigua, ruptura que obligarà a reparar les canalitzacions que han quedat foses per la calor de les flames.

Període incert

Notícies relacionades

«Per ara, els tècnics no saben valorar si tenen per a quinze dies, un mes o tres mesos. La magnitud dels desperfectes és molt elevada», ha lamentat la directora Olga del Amo.

Els Bombers de la Generalitat van informar a primera hora del matí d’aquest dilluns que s’havien cremat sis cotxes aparcats dins d’un aparcament comunitari i que el fum, que s’havia escapat per les escales dels edificis, havia obligat vuitanta veïns a autoevacuar-se.