El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Vaga

Els treballadors del bus de l’Hospitalet faran aturades parcials el 24 de novembre i l’1 de desembre

  • Els empleats denuncien que Rosanbus està obrint expedients disciplinaris de manera «exagerada» des de principis d’any

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els treballadors de Rosanbus, l’empresa que presta el servei d’autobús a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i altres municipis del Baix Llobregat, faran una vaga parcial els dies 24 de novembre i 1 de desembre. En concret, les aturades seran entre les 7 i les 10 hores i les 16 i les 19 hores.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Els empleats denuncien que des de principis d’any la companyia ha posat en marxa una nova política d’obertura d’expedients disciplinaris, que ha provocat que s’hagin incrementat de manera «exagerada» respecte a exercicis anteriors, fins a més d’un 300%.

En un comunicat, CCOO ha assegurat que els expedients s’apliquen per causes «difícilment evitables», com els incidents lleus de trànsit (cops amb el bus) i incidències que no han sigut originades per no complir les normes de trànsit.

No obstant, els treballadors demanen un «tracte just i no coercitiu» i unes bones condicions laborals per part de l’empresa.

Notícies relacionades

Així mateix, CCOO també reclama solucions a la falta de vehicles, que asseguren que provoca «multitud d’incidències» en el servei. «La necessària renovació de gran part de la flota més antiga no s’està produint», denuncia el sindicat.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet a EL PERIÓDICO l’Hospitalet