El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

La Florida CF

Mor Luis González, mestre de futbolistes i entrenadors de l’Hospitalet

  • Entitats i veïns de la ciutat li han dedicat paraules boniques i han ofert les seves condolences a familiars i amics

  • La Federació Catalana de Futbol el va homenatjar el 2019 «per la seva llarga trajectòria al món del futbol, concretament a la zona de la Florida i l’Hospitalet»

Mor Luis González, mestre de futbolistes i entrenadors de l’Hospitalet

La Florida CF

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns 25 de juliol l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) s’ha despertat de dol després de donar-se a conèixer la mort de Luis González Baeza, un referent del futbol formatiu de la ciutat i, sobretot, del barri de la Florida. La notícia l’ha donat a conèixer La Florida CF, entitat a la qual feia anys que González estava vinculat, i ràpidament les xarxes s’han omplert de comentaris de jugadors, exfutbolistes i veïns que han lamentat la pèrdua i han expressat les seves condolences a familiars, amics i al mateix club.

L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, també s’ha afegit a aquestes mostres de respecte i al seu compte de Twitter ha enviat «una abraçada molt forta per a la seva família, amics i companys/es del club». «Un mestre d’entrenadors, formador de nens i joves, excel·lent persona, humil, generós i un gran professional», ha dit Marín amb referència a Luis González Baeza.

A més dels seus alumnes i companys, altres clubs i entitats de la ciutat i de municipis pròxims també han expressat la seva pena per la seva mort, com la UE Castellbisbal, l’Athletic Torre Roja de Viladecans, el Zona Franca FC, la Fundació Esportiva l’Hospitalet Atlètic o l’UD Gornal.

Notícies relacionades

Al llarg de la seva trajectòria, Luis González Baeza no només s’ha emportat el carinyo i reconeixement de veïns i del món de l’esport local; el juny del 2019, la Federació Catalana de Futbol (FCF) el va homenatjar «per la seva llarga trajectòria al món del futbol, concretament a la zona de la Florida i l’Hospitalet de Llobregat».

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet