El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Oci local

9 i 10 de juliol: plans culturals per al cap de setmana a l’Hospitalet

EL PERIÓDICO L’Hospitalet ofereix una selecció de propostes d’oci a la seva comunitat a la gran ciutat

9 i 10 de juliol: plans culturals per al cap de setmana a l’Hospitalet

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Seràs aquest cap de setmana del 9 i 10 de juliol a l’Hospitalet de Llobregat? A EL PERIÓDICO l’Hospitalet et proposem plans culturals per al teu cap de setmana a la gran ciutat catalana.

Notícies relacionades

A partir d’ara, pots rebre aquests plans, a més d’històries i claus sobre la teva ciutat, a la newsletter ‘Entendre + l’Hospitalet’, a la qual pots apuntar-te gratis aquí.

9 de juliol

  • Ska Circus al parc de la Marquesa. Aquest dissabte el parc de la Marquesa acollirà els espectacles i activitats d’‘El Jardí Secret’, que s’emmarca en el programa del Summer Experience. El primer torn, a les 18.30 h, serà per a Ska Circus, que portarà tallers de circ, jocs psicomotrius i «bona música». Més informació, aquí.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

  • Voleo a Collblanc-la Torrassa. Després dels tallers de l’Ska Circus, a les 20.00 h arribarà al parc de la Marquesa la música del grup Voleo, un trio que realitzarà un concert teatralitzat en el qual tocaran boleros, tangos i nova cançó llatinoamericana, amb pinzellades tant de rock o reggae, com de rumba o música balcànica. Més informació, aquí.

  • Flamenco al Summer Experience. A les 21.00 h, al mateix recinte, serà el moment de Pureza, un espectacle de ball, toc i cant de diversos pals del flamenc en format tradicional, on s’ajunten joventut i experiència dels seus components que ofereixen a l’espectador un flamenc pur i amb ‘duende’. Més informació, aquí.

10 de juliol

  • Concerts de Babau i Mondo Lava a El Pumarejo. L’associació cultural El Pumarejo organitza aquest diumenge a les 21.00 h l’‘Artetetra Night’, en la qual actuaran els grups Mondo Lava i Babau. Des de l’entitat recorden que per assistir-hi és necessari ser més gran de 18 anys i el preu de l’entrada és de 8,50 euros. Més informació, aquí.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet