El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Cultura local

Festa major de Sant Josep: 5 plans culturals a l’Hospitalet del 19 al 22 de maig

Espectacles infantils, una mostra de vins o un correfoc, entre les activitats que acollirà el barri fins al pròxim diumenge

Festa major de Sant Josep: 5 plans culturals a l’Hospitalet del 19 al 22 de maig
2
Es llegeix en minuts

Les festes dels barris de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) ja estan en marxa. El primer torn de les celebracions és per a la festa major del barri de Sant Josep, de 19.749 habitants segons les últimes dades de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Els veïns de Sant Josep tindran activitats als carrers del 19 al 22 de maig, tal com s’indica en el programa complet que l’Ajuntament de l’Hospitalet ha publicat.

La presentació de les festes, el 19 de maig a les 20.30 hores, anirà a càrrec d’Antonio Gata, president de la Comissió de Festes de Sant Josep, i el pregó de festa major el portarà a terme Ferran Farré, artista reconvertit en gestor cultural i, del 1994 al 2021, director del Centre Cultural de Sant Josep.

Notícies relacionades

¿Quins són els plans culturals més destacats de les festes de Sant Josep? A EL PERIÓDICO de l’Hospitalet destaquem els cinc següents:

20 de maig (20.30 h): correfoc, bestiari i tabalada

Organitzat pels Diables Kabra i en col·laboració amb la Comissió de Festes de Sant Josep, el correfoc tindrà el recorregut següent: C. d’Enric Prat de la Riba (davant de la parada del bus) – c. de l’Estrella – av. de Josep Tarradellas i Joan – c. de Ventura Gassol – c. d’Enric Prat de la Riba i arribada a c. de Santiago de Compostel·la (parada del bus).

21 de maig (de les 11.00 a les 14.00 h): mostra de vins i caves de Sant Josep

Organitzada pel Celler d’en Pep i amb la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Josep, el barri acull la seva 14a Mostra de Vins i Caves, que tindrà lloc al carrer de l’Estrella.

21 de maig (11.00 h): petanca inclusiva

Organitzada per la Societat Esportiva Carrilet Sant Josep i en col·laboració amb la Comissió de Festes de Sant Josep, la final de la Lliga Catalana de Petanca Inclusiva es farà a la plaça de Puig i Gairalt.

22 de maig (12.00 h): espectacle infantil

Organitzat per la Comissió de Festes de Sant Josep, el parc de la Serp acollirà l’espectacle infantil del grup Rock per Xics.


22 de maig (23.00 h): final de la festa major

Organitzat per la Comissió de Festes de Sant Josep, un espectacle de llum i color posarà fi a la festa major del barri al parc de la Serp.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments