El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Lluita contra la delinqüència

L’Hospitalet activa una unitat especial de la seva Guàrdia Urbana per combatre inseguretat i ‘botellons’

Tot i que comença amb 15 agents, la previsió és que finalitzi l’any amb gairebé una trentena d’efectius

L’Hospitalet activa una unitat especial de la seva Guàrdia Urbana per combatre inseguretat i ‘botellons’

Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) ha posat en marxa una nova Unitat Especial d’Intervenció, formada per 15 agents –dos d’ells dones– i dos comandaments.

En un comunicat, l’Ajuntament de l’Hospitalet explica que aquesta unitat actuarà amb l’objectiu de «millorar la seguretat de la ciutat i donar una resposta immediata a aquelles situacions que ho requereixin», com per exemple ‘botellons’, sorolls nocturns o el control de les zones d’oci. Fonts municipals comenten que la previsió és que abans que finalitzi aquest any s’hagi format una segona promoció que permeti a aquesta unitat arribar fins als 28 efectius.

L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, ha destacat en un vídeo publicat a Twitter que la nova unitat «serà clau per lluitar contra la delinqüència, però també per controlar zones d’oci nocturn i evitar que els incívics alterin la convivència veïnal».

Notícies relacionades

A més, ha assegurat que els agents que formen la unitat «actuaran en les situacions més perilloses d’una forma més immediata» per protegir els ciutadans i fer que se sentin segurs».

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments