El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Sant Jordi 2022

Bellvitge regala una rosa, un exemplar de ‘Relat-HOS’ i un punt de llibre a totes les persones ingressades a l’hospital

  • El punt de llibre incloïa el ‘Poema als voluntaris’, que el poeta Miquel Martí i Pol va escriure per commemorar el primer quart de segle del HUB, que es complia el 1997

Bellvitge regala una rosa, un exemplar de ‘Relat-HOS’ i un punt de llibre a totes les persones ingressades a l’hospital

HUB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Totes les persones ingressades a l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) van rebre la setmana passada una de les 600 roses i punts de llibre commemoratius del 50 aniversari de la institució, juntament amb la tercera recopilació de relats del projecte Relat-HOS, d’humanització i escriptura terapèutica.

«Al HUB volem compartir la celebració de Sant Jordi amb professionals i pacients, i recuperar plenament l’ambient festiu i participatiu d’aquesta jornada», van explicar des de l’entitat. Creat expressament per a l’ocasió per l’equip d’Audiovisuals del HUB, el punt de llibre inclou el Poema als voluntaris, que el poeta Miquel Martí i Pol va escriure per commemorar el primer quart de segle del HUB, que es complia el 1997.

Així, juntament amb la rosa i el punt de llibre del 50 aniversari del HUB, tots els pacients han rebut un exemplar del llibre Relat-HOS. Des de la meva habitació (III). Aquest és el tercer volum de relats escrits per 50 persones hospitalitzades en el marc del projecte d’humanització en marxa al HUB des del 2017.

Notícies relacionades

Precisament, aquest 22 d’abril es va celebrar l’acte de presentació d’aquest nou llibre a l’Hospital de Bellvitge amb la presència de la impulsora del projecte, la infermera Antonia Castro, i la presència de molts relathors.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO