El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Cultura local

Les Festes de Primavera de l’Hospitalet de Llobregat recuperen el seu «format habitual» prepandèmic

  • El poeta i novel·lista Benjamín Prado serà el pregoner que obrirà la present edició el 21 d’abril a les 20 h des del balcó de l’ajuntament

Les Festes de Primavera de l’Hospitalet de Llobregat recuperen el seu «format habitual» prepandèmic

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) recuperarà el «format habitual» de les Festes de Primavera, que se celebraran del 21 al 24 d’abril després de dos anys marcats per la pandèmia, amb una programació musical, d’arts escèniques, de cultura popular i d’activitats familiars.

El poeta i novel·lista Benjamín Prado serà el pregoner que obrirà les festes el 21 d’abril a les 20 hores des del balcó de l’ajuntament, i a continuació se celebrarà el Toc d’Inici amb les agrupacions i la imatgeria festiva de la ciutat, segons un comunicat del consistori de divendres passat, 8 d’abril.

Els concerts a l’escenari de La Farga aniran a càrrec de les gallegues Tanxugueiras (22 d’abril) i del gadità Juanito Makandé (23 d’abril), mentre que els jardins de Can Sumarro acolliran la proposta de la Primavera ‘in black’, amb concerts en petit format de jazz i blues. Al parc de la Remunta actuaran Pantocrator, Mujeres i Joe Crepúsculo divendres; Secundaria, Veintiuno i Rayden, dissabte; i diumenge serà el torn del concert familiar de Los Diablos.

Notícies relacionades

Les Festes de Primavera coincidiran en aquesta edició amb la diada de Sant Jordi: les parades de llibres i flors s’instal·laran a la rambla Just Oliveras; els autors locals firmaran llibres al lloc de les Biblioteques durant tot el dia, i a partir de les 11 se celebrarà la Trobada de Cavallers, Dracs i Princeses, amb espectacles al jardí de la Biblioteca Can Sumarro.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO