El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Festes locals

Tanxugueiras encapçalarà el cartell de les Festes de Primavera de l’Hospitalet

  • Els concerts es desenvoluparan els dies 22 i 23 d’abril a la Farga

Tanxugueiras encapçalarà el cartell de les Festes de Primavera de l’Hospitalet
1
Es llegeix en minuts
EFE

El grup gallec Tanxugueiras, un dels fenòmens del Benidorm Fest, i el cantautor Juanito Makandé encapçalaran el cartell musical de les Festes de Primavera de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), que se celebraran el 22 i 23 d’abril a la Farga. Tanxugueiras, que actuarà divendres 22 d’abril, «demostraran en directe per què van ser, i amb molta diferència, les favorites del públic en el recent Benidorm Fest», va remarcar la promotora The Project aquest dimarts en un comunicat.

El grup de ‘cantareiras’ format per Sabela Maneiro, Aida Tarrío i Olaia Maneiro tindran com a teloneres Balkan Paradise Orchestra, banda catalana íntegrament femenina que, com el seu nom indica, es nodreix d’influències balcàniques.

El dissabte 23 d’abril serà el torn de Juanito Makandé, que, amb 20 anys a sobre dels escenaris, una discografia envejable i una infinitat de concerts a l’esquena, pròximament traurà el seu nou àlbum ‘Folclore sintético’.

Notícies relacionades

En aquest cas, obrirà la vetllada el concert de presentació a Catalunya del grup de «rumba canalla» Uña y Carne, el nou projecte musical del director de cine Carlos Salado.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO