El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Coronavirus:

Protecció Civil de l’Hospitalet reparteix 65.000 mascaretes per prevenir contagis de covid

  • S’entreguen, amb l’ajuda de voluntaris, en centres educatius, residències i associacions de persones amb discapacitat de la ciutat

Protecció Civil de l’Hospitalet reparteix 65.000 mascaretes per prevenir contagis de covid

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El servei de Protecció Civil de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i l’Associació de Voluntaris estan repartint aquests dies a la ciutat 65.000 mascaretes donades a l’ajuntament per la Delegació del Govern d’Espanya a Catalunya i que estan dirigides a potenciar la prevenció de contagis de covid-19 en centres educatius i de gent gran.

El repartiment de les mascaretes quirúrgiques va començar el 26 de gener a les residències i centres de dia de gent gran, a més d’associacions de persones amb discapacitat. Així, des del consistori assenyalen que, entre dijous 27 i divendres 28 de gener s’està fent arribar també aquest material sanitari de protecció i prevenció de contagis a les 80 escoles i instituts de la ciutat.

En data del 27 de gener –últimes dades publicades per Salut–, l’Hospitalet acumula 73.503 casos positius de covid-19 des de l’inici de la pandèmia. D’aquests 73.503 casos, 1.357 s’han detectat en centres residencials.

Notícies relacionades

Protecció Civil de l’Hospitalet ha participat des de l’inici de la pandèmia en tasques de repartiment de mascaretes i un altre material sanitari, desinfeccions, suport als centres de vacunació contra la covid-19 i informació a la ciutadania.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO