El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

‘El nostre Nadal te fusta’

L’Hospitalet encén els llums de Nadal aquest divendres amb un espectacle familiar

  • L’acte començarà amb un espectacle de ‘videomapping’ que es projectarà a la façana del Poliesportiu Municipal del Centre

L’Hospitalet encén els llums de Nadal aquest divendres amb un espectacle familiar

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) encendrà aquest divendres els llums de Nadal amb un espectacle de música i llum, que tindrà lloc davant el Poliesportiu Municipal del Centre a partir de les 19 hores, segons ha informat el consistori en un comunicat.

L’acte començarà amb un espectacle de ‘videomapping’ que es projectarà a la façana del poliesportiu, que s’ha fet en col·laboració amb els alumnes del CIFO de l’Hospitalet, i anirà acompanyat d’una història per a nens que tindrà els robots com a protagonistes.

La campanya nadalenca d’aquest any serà ‘El nostre Nadal te fusta’ i vol posar en relleu «el tarannà i la resiliència de la gent de l’Hospitalet» després de la pandèmia, i dedicar aquestes dates als avis, nens i adolescents com a col·lectius que més han patit la Covid.

Decoració dels carrers

Aquest any el consistori ha tornat a col·locar un avet natural a la plaça de l’Ajuntament i, per segona vegada, a cada districte, i aquest any s’il·luminaran un total de 68 carrers i 13 places, amb més de 585 ornaments distribuïts per tots els barris de la ciutat.

Notícies relacionades

Com a novetat, destaca la il·luminació de la plaça Josep Anselm Clavé, el pas entre l’estació de Rodalies de Bellvitge i els Ferrocarrils Catalans de la Generalitat, tota l’avinguda del Masnou, i uns ornaments al voltant del mercat de Torrent Gornal.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO