El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Per al setembre

Salut activa cinc nous punts de vacunació sense cita a l’Hospitalet

Salut i l’Ajuntament posen en marxa una nova campanya informativa amb l’objectiu de facilitar la vacunació a la ciutadania

Salut activa cinc nous punts de vacunació sense cita a l’Hospitalet

EUROPA PRESS / ALBERTO ORTEGA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) disposarà de cinc nous dispositius de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia durant el mes de setembre.

El Departament de Salut de la Generalitat, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Hospitalet, ha posat en marxa una nova campanya informativa amb l’objectiu de facilitar la vacunació a la ciutadania al màxim possible i accelerar el ritme d’immunització de la població.

D’aquesta manera, en determinats dies i franges horàries hi haurà punts de vacunació sense cita prèvia i, alhora, es continuarà administrant la vacuna al recinte de la Farga a les persones que han reservat hora.

Els esmentats punts de vacunació sense cita són els següents:

Florida nord

EAP (Equip d’Atenció Primària), al parc dels Ocellets. Vacunes Pfizer i Janssen. Horari: de 9.30 a 13.30 h i de 15.15 a 19.15 h. Dies: 9, 13, 14, 15 i 16 de setembre.

Centre Municipal Ana Díaz Rico, plaça dels Blocs Florida, 15. Vacuna Moderna. Horari: de 10 a 20 h. Dilluns 13 de setembre.

Florida i Pubilla Cases

Mòdul sanitari a la plaça dels Ocellets. Vacunes Pfizer i Janssen. Horari: de 10 a 14 h. Diumenge 19 de setembre.

Pubilla Cases

EAP de la plaça de la Bòbila, s/n. Vacunes Pfizer i Janssen. Horari: d’11 a 19.30 h. Dimecres i dijous durant tot el dia, i divendres d’11 a 14 h. Dies 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23, 29 i 30 de setembre.

Santa Eulàlia sud

Notícies relacionades

EAP Amadeu Torner, 63. Vacuna Moderna. Horari: de 15 a 19.30 h. Divendres 10 setembre.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments