El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Sense ferits

L’Hospitalet: un incendi en una subestació deixa sense llum 47.000 abonats

  • El foc s’ha declarat de matinada al transformador de la instal·lació, segons ha informat Protecció Civil, i no consten ferits

L’Hospitalet: un incendi en una subestació deixa sense llum 47.000 abonats

Shutterstock

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi declarat aquesta matinada al transformador d’una subestació de l’Hospitalet de Llobregat ha deixat sense servei 47.150 abonats, sense que constin ferits pel foc, ha informat la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat a Twitter.

Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies, us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius i registreu-vos-hi per disfrutar els continguts +P. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del Subscriptor d’EL PERIÓDICO, el Club eP!