El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Espai públic

L’Hospitalet de Llobregat reforça el servei municipal de neteja viària

  • Així, s’intensifiquen les actuacions d’escombrada manual, reg amb aigua a pressió, neteja d’ubicacions de contenidors i recollida de mobles

L’Hospitalet de Llobregat reforça el servei municipal de neteja viària

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) ha posat en marxa un pla de reforç del servei municipal de neteja viària, ha explicat el consistori aquest dimecres en un comunicat. L’increment de les tasques de neteja dels carrers es mantindrà de juny a octubre, coincidint amb els mesos d’estiu i de més ús de l’espai públic.

Durant aquest període s’intensificaran les actuacions d’escombrada manual, reg amb aigua a pressió, neteja d’ubicacions de contenidors i recollida de mobles amb l’objectiu d’incidir en els aspectes més demandats pel veïnat referent a la pulcritud de l’espai públic.

Així, per exemple, durant els mesos de juny i agost s’incorporaran al servei de neteja viària sis equips d’escombrada manual de voreres en torn de tarda cada dia de la setmana, i dotze equips durant els mesos de juliol, setembre i octubre.

Notícies relacionades

Des de l’Ajuntament expliquen que a L’Hospitalet treballen durant tot l’any 180 persones en tasques de neteja a la via pública de dilluns a divendres, 135 els dissabtes i 100 els diumenges.

Més notícies de L’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO