El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

En una metal·lúrgica

Tres detinguts per entrar a robar en una empresa de l’Hospitalet

Al veure la presència policial, els individus van saltar la tanca perimetral del recinte i van accedir a la nau annexa amb la intenció de fugir del lloc

Tres detinguts per entrar a robar en una empresa de l’Hospitalet
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat 14 de febrer tres homes, d’entre 24 i 31 anys i veïns de Badalona, acusats de cometre un robatori en una empresa metal·lúrgica de l’Hospitalet de Llobregat. Durant la detenció, els lladres es van encarar amb els policies, motiu pel qual van ser arrestats per un presumpte delicte de robatori amb força, així com un altre d’atemptat a agents de l’autoritat.

En un comunicat, la policia catalana ha explicat aquest dijous que els fets van passar cap a les 18 hores de diumenge passat, quan agents de la comissaria de l’Hospitalet van tenir coneixement que en aquells moments s’estava produint un robatori en una empresa del municipi i que els lladres encara eren a dins.

Immediatament, els agents es van dirigir al lloc dels fets, on van observar que la tanca exterior, de petites dimensions, estava forçada. Quan les dotacions policials van assegurar el perímetre de l’empresa, els agents van observar com la porta d’emergència posterior s’obria i tres homes sortien corrents.

Llibertat amb càrrecs

Al veure la presència policial, els individus van saltar la tanca perimetral i van accedir a la nau annexa amb la intenció de fugir. Finalment, els Mossos van aconseguir detenir els tres lladres, que es van encarar als agents amb una actitud hostil, per la qual cosa també van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat.

Notícies relacionades

Durant el registre, els policies van localitzar eines susceptibles de ser utilitzades en robatoris com ara tenalles i tornavisos. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Més notícies de l’Hospitalet iBadalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA