El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

SECTOR EN CRISI

Torna la música en viu a les sales de l’Hospitalet

Del 9 al 30 de desembre es farà el cicle de concerts ‘Sala L’H’

  • La Salamandra de l’Hospitalet celebra 20 anys
  • Coronavirus a l’Hospitalet: evolució dels brots i casos
  • El Festival Acròbates de l’Hospitalet reprograma al desembre i a la primavera els actes suspesos per les restriccions
1
Es llegeix en minuts

L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat presenten el cicle de concerts Sala L’H, que se celebrarà del 9 al 30 de desembre a les sales de música en directe de la ciutat: la Salamandra, l’Espai Zowie, el Pumarejo, L’Oncle Jack i The Void. «L’aforament i les condicions dels concerts estaran adaptades i limitades al que marquen les administracions», recorden des del consistori.

La pandèmia ha deixat en una situació crítica les sales de música en viu després de nou mesos de tancament. La programació de concerts neix de la necessitat de plantejar una proposta de circuit musical a aquestes sales de la ciutat», asseveren des del govern local.

Bandes com Muchachito, Núria Graham, Joan Garriga & Madjid Fahem, Queralt Lahoz, Dani Flaco, Guiu Cortés, Niño de Elche, Fernando Alfaro o Nara is Neus, entre d’altres, seran els artistes que sonaran a la ciutat al llarg del cicle.

A les diferents sales de la ciutat

l’Hospitalet té un teixit de sales amb una dilatada trajectòria que ha funcionat activament «i s’ha convertit no només en referent de programació, sinó també en fil conductor que ha donat impuls al projecte del Districte Cultural», defensen des de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

Per tot això, neix el projecte Sala L’H, un cicle de concerts amb aforament reduït, que es farà a les diferents sales de concerts de la ciutat.

Més notícies de l'Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA