INVESTIGACIÓ DELS MOSSOS

Trenta denunciats a l'Hospitalet per simular robatoris per cobrar de l'assegurança

Denunciaven robatoris violents a la via pública quan, realment, des de Mossos es va comprovar que es tractaven de furts o de pèrdues

Trenta denunciats a l'Hospitalet per simular robatoris per cobrar de l'assegurança

ARCHIVO

Es llegeix en minuts

EFE

Els Mossos d’Esquadra de la comissària de l’Hospitalet de Llobregat han denunciat des de principis d’any 30 persones com a presumptes autors d’un delicte de simulació de delicte i estafa per fingir que havien patit un robatori per cobrar la indemnització.

En un comunicat, la policia catalana ha explicat aquest dijous que aquestes persones denunciaven robatoris violents a la via pública quan, realment, després de les investigacions, els agents van comprovar que es tractava de furts o de pèrdues.

Et pot interesar

L’objectiu de la simulació del delicte és cobrar la indemnització de les companyies d’assegurances, cosa que comporta la comissió d’un delicte d’estafa, amb una pena de sis mesos a tres anys de presó si la quantitat defraudada supera els 400 euros. Així mateix, els Mossos han recordat que la simulació d’un delicte es castiga penalment com a delicte contra l’Administració de Justícia i que el Codi Penal estableix per a aquests casos una pena de multa de sis a dotze mesos.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA