El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

INVESTIGACIÓ DELS MOSSOS

Trenta denunciats a l'Hospitalet per simular robatoris per cobrar de l'assegurança

Denunciaven robatoris violents a la via pública quan, realment, des de Mossos es va comprovar que es tractaven de furts o de pèrdues

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra de la comissària de l’Hospitalet de Llobregat han denunciat des de principis d’any 30 persones com a presumptes autors d’un delicte de simulació de delicte i estafa per fingir que havien patit un robatori per cobrar la indemnització.

En un comunicat, la policia catalana ha explicat aquest dijous que aquestes persones denunciaven robatoris violents a la via pública quan, realment, després de les investigacions, els agents van comprovar que es tractava de furts o de pèrdues.

Notícies relacionades

L’objectiu de la simulació del delicte és cobrar la indemnització de les companyies d’assegurances, cosa que comporta la comissió d’un delicte d’estafa, amb una pena de sis mesos a tres anys de presó si la quantitat defraudada supera els 400 euros. Així mateix, els Mossos han recordat que la simulació d’un delicte es castiga penalment com a delicte contra l’Administració de Justícia i que el Codi Penal estableix per a aquests casos una pena de multa de sis a dotze mesos.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA