El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

SOLIDARITAT EN LA PANDÈMIA

L'Hospitalet formarà els veïns que s'han afegit al programa de voluntaris

Amb les noves incorporacions, la iniciativa compta ja amb un total de 250 integrants

Els tallers es faran els dies 17 i 24 de novembre i 10 de desembre de 17 a 19 hores

voluntaria

voluntaria

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Oficina de Voluntariat de l’Hospitalet de Llobregat posa en marxa uns tallers de formació destinats a les 104 persones que s’han incorporat a aquest programa municipal durant la pandèmia.

Els tallers es faran els dies 17 i 24 de novembre i 10 de desembre de 17 a 19 hores i seran a càrrec de les professionals de Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS). El primer taller serà d’iniciació al voluntariat, mentre que els altres dos tractaran de la gestió emocional relacionada amb la Covid-19.

Des de l’Ajuntament de l’Hospitalet informen que, a causa de la situació sanitària, tots els tallers es faran en línia.

250 voluntaris

l’inici de l’estat d’alarma, a mitjans de març, l’Oficina de Voluntariat de l’Hospitalet va fer una crida a la ciutadania per captar voluntaris que poguessin ajudar en tasques destinades a assistir a les necessitats de les persones en situació de vulnerabilitat. El requisit era ser major d’edat i no formar part de cap col·lectiu de risc davant la Covid-19.

Durant les primeres setmanes, un centenar de voluntaris van donar suport a persones que pertanyien a un grup de risc i no podien fer tasques domèstiques com fer la compra, adquirir medicaments, baixar les escombraries, etc. Els voluntaris també van fer, entre d’altres, distribució de material de protecció.

Notícies relacionades

Així, amb les noves incorporacions, el programa compta ja amb un total de 250 voluntaris, expliquen des del consistori.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA