El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

TALENT JOVE

L'Hospisona busca la millor banda jove de l'Hospitalet de Llobregat

El conjunt guanyador rebrà de premi una beca d'acompanyament de les Cases de la Música de 3.500 euros

hospisona

hospisona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La regidoria de Joventut i la Casa de la Música de l’Hospitalet de Llobregat organitzen, un any més, l’Hospisona, un concurs de bandes que «vol donar suport al talent musical de joves de la ciutat». Aquest concurs es converteix en un espai perquè els grups de música mostrin el seu projecte i el puguin oferir sobre un escenari.

La banda guanyadora rebrà de premi una beca d’acompanyament de les Cases de la Música de 3.500 euros en efectiu per «invertir en el desenvolupament del projecte musical»: gravació en estudi, producció de directe, càpsula audiovisual i assessorament en aspectes com estratègia de comunicació o introducció al mercat musical.

Entre totes les bandes inscrites el jurat n’escollirà nou, que oferiran concerts en directe els dies 16, 17 i 18 de desembre que s’emetran via streaming a causa de les circumstàncies derivades de la pandèmia de la Covid-19. D’aquests nou grups, quatre arribaran a la final: un serà escollit pel públic i tres, pel jurat.

Final a la Sala Salamandra

Notícies relacionades

La final es farà, també per streaming, el 21 de gener de 2021 a la Sala Salamandra. L’elecció del guanyador es farà pel jurat, que està integrat per cinc persones, entre els quals hi ha productors musicals de la Casa de la Música de l’Hospitalet i professionals del sector musical local.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA