El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

SEGURETAT CIUTADANA

La Guàrdia Urbana i els Mossos incrementen els dispositius conjunts a l'Hospitalet

Els cossos es reuneixen setmanalment i analitzen el seguiment dels operatius i la resposta a les demandes ciutadanes de seguretat

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i els Mossos d’Esquadra estan incrementant aquest estiu els dispositius conjunts per prevenir els delictes a la via pública i controlar les normes de convivència i civisme.

L’Ajuntament ha explicat aquest dimecres en un comunicat que aquests dispositius, en els quals també participen efectius de la Policia Nacional, se centren especialment en parcs, places i zones d’oci, ja que durant l’estiu la ciutadania fa un ús més intensiu d’aquests espais públics.

Així mateix, mitjançant les patrulles de districte, s’ha intensificat la prevenció de les infraccions penals més habituals, com robatoris i furts o tràfic de drogues, i ha augmentat la inspecció d’establiments públics.

Seguretat Ciutadana de l’Hospitalet

El consistori ha explicat que aquestes actuacions conjuntes es planifiquen a la taula de coordinació operativa de Guàrdia Urbana, Mossos i Policia Nacional, que es reuneix setmanalment i analitza el seguiment dels operatius i la resposta a les demandes ciutadanes de seguretat, convivència i civisme.

Notícies relacionades

Així mateix, ha recordat que la ciutadania i el teixit comercial tenen a la seva disposició l’aplicació mòbil de Seguretat Ciutadana de l’Hospitalet, que permet fer trucades d’emergència a la Guàrdia Urbana, els Mossos i el 112, així com comunicar incidències i denúncies, amb un sistema de geolocalització que facilita una ràpida intervenció policial.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA