El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

ACTE VANDÀLIC

El PSC de l'Hospitalet denuncia un atac a la seu de la Federació

«Els intolerants assenyalen, els demòcrates fem política a les institucions», han expressat els socialistes via xarxes socials

psc

psc

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El PSC de l’Hospitalet ha denunciat aquest dimecres 1 de juliol un atac a la seu de la Federació del grup. «Els intolerants assenyalen, els demòcrates fem política a les institucions», han expressat els socialistes via xarxes socials, un text que han acompanyat amb dues imatges on es veu la porta de la seu i el terra plens de pintura groga.

«No farem ni un pas enrere en la defensa de les nostres idees», han agregat des de la secció local del PSC.

També en xarxes socials, el grup La Forja – l’Hospitalet s’ha atribuït l’acte: «La joventut de l’H [l’Hospitalet] passem a l’acció. Ja n’hi ha prou de clientelisme, especulació i corrupció. Fora la màfia de l’ajuntament!», han manifestat.

En aquest cas, el text ha anat acompanyat d’un vídeo en el qual es veu una persona encaputxada amb un cub ple de pintura que llança sobre la porta del PSC. «Assenyalem els responsables de la massificació i de la corrupció», han defensat des de La Forja via Twitter.

Condemna de l’acció

Des de Ciutadans l’Hospitalet han condemnat l’acció: «La democràcia és diàleg i respecte entre tots els ciutadans, votin a qui votin, no atacs i assenyalaments per part dels intolerants».

Notícies relacionades

També diferents seccions del PSC en l’àmbit barceloní s’han manifestat i han ofert el seu recolzament als seus companys de partit.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA