El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

RESTABLERT EL TRÀNSIT

Cauen diversos fragments d'un pont de les vies del tren a l'Hospitalet

El trànsit ha quedat restablert aquest dimecres al migdia després que Adif hagi reparat la instal·lació, situada sobre l'avinguda Ramon Frontera

hospitalet

hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pont de les vies del tren, situat sobre l’avinguda Ramon Frontera de l’Hospitalet, ha patit durant la nit d’aquest dimarts, cap a les 21 h, un petit despreniment que ha obligat a tallar el trànsit en les dues direccions fins aquest dimecres al migdia.

Segons va informar l’alcaldessa Núria Marín a través de Twitter, Adif va iniciar les obres de reparació del pont durant la mateixa nit, després que s’alertés de la caiguda de petits fragments del pont sobre l’asfalt.

Els treballs de reparació han acabat aquest dimecres 12 de setembre al migdia, moment en què s’ha tornat a obrir la circulació d’aquest carrer en els dos sentits.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tant la Guàrdia Urbana com diversos representants municipals, inclosa l’alcaldessa, que va decidir compartir a través de les seves xarxes socials algunes instantànies.

Notícies relacionades

Tot i que no s’han hagut de lamentar danys personals, l’incident ha provocat cert enrenou a les xarxes socials, ja que s’ha produït només uns dies després de la visita del ministre de Foment José Luis Ábalos, que va anunciar que firmaria en les pròximes setmanes el conveni que donarà llum verda al soterrament de les vies a la ciutat.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA