El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

MÚSICA INDIE

Bigott, El Petit de Cal Eril i Lambchop encapçalen el Petit Format de l'Hospitalet

Els jardins de la Biblioteca Can Sumarro acullen del 5 al 7 de juliol una nova edició d'aquest festival de música independent

article

article

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els jardins de la Biblioteca Can Sumarro tornaran a ser l’escenari del festival Petit Format de l’Hospitalet, que arribarà del 5 al 7 de juliol a la ciutat per acostar als hospitalencs una petita mostra de música independent.

El certamen arriba aquest any a la setzena edició, i ho fa coincidint en dates amb el festival Per Amor a L’Hart, el festival d’art de carrer de l’Hospitalet. Durant tres dies, els jardins serviran d’escenari a les actuacions de grups destacats i emergents del panorama de la música indie.

El primer de tots que pujarà a l’escenari serà el saragossà Bigott que actuarà dijous 5 de juliol i compartirà protagonisme amb Black Islands, Santinos i O Val Das Mouras.  Divendres serà el torn de la banda El Petit de Cal Eril que presentarà el seu nou disc el dia 6 acompanyada de Ferran Palau, Desert i Casea.

El festival posarà punt final a aquesta edició amb les actuacions de Lambchop, una banda originària de Nashville pròxima al country alternatiu, Gúdar, Carolina Durante i Side Chick, una de les bandes del moment.

Notícies relacionades

El Petit Format està organitzat per la sala Depósito Legal i el Servei d’Esports i Joventut de l’Hospitalet i tots els concerts que inclou són gratuïts.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA