A Roca Umbert

Granollers aposta per la cultura: més de 75 activitats culturals amb el focus a Sant Joan

Granollers aposta per la cultura: més de 75 activitats culturals amb el focus a Sant Joan
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

A l’estiu la programació cultural de la ciutat de Granollers no s’atura i omplirà l’espai públic de propostes gratuïtes i de qualitat, amb més de 75 activitats per a tots els públics.

El mes de juny estarà ple d’actes populars, revetlles, festes de barri i una gran novetat, el Sant Joan a Roca Umbert amb la participació d’entitats i associacions de veïns.

¡Per Sant Joan les entitats es revelen!

Una de les grans novetats d’aquest any serà la revetlla de Sant Joan que diverses entitats de cultura popular i associacions de veïns organitzaran a Roca Umbert.

La revetlla començarà a partir de les 19h de la nit amb diverses activitats per a totes les edats, una plantada de bèsties i un taller de castells. A les 21h començaran els actes de foc amb la sortida de la Gralla de Foc i de la Guspira, amb una ‘carretillada’ dels Diables de Granollers i amb el ball del Drac de Granollers.

A les 22h se celebrarà el sopar popular i, a continuació, a les 23h, començarà el concert del grup Lola and the Rinos. Una vegada acabat el concert tancarà la vetllada amb la música de la PD Tes. Les entitats que organitzen la revetlla popular oberta a la ciutadania són: Blancs, Blaus, Diables de Granollers, Drac de Granollers, Esbart Dansaire de Granollers, Passaltpas i Xics de Granollers. També hi col·laboren l’Agrupació Sardanista de Granollers, els Amics dels Gegants i Capgrossos de Granollers, l’AAVV Tres Torres, l’AAVV Sota el Camí Ral i l’AAVV Sant Miquel.

La música torna al Parc Firal amb el Musik N Viu

El Musik N Viu arriba a la 18a edició amb tres nits de concerts al Parc Firal (30 de juny, 7 i 8 de juliol). La primera nit estarà organitzada per One Drop. Associació de Reggae de Granollers, amb propostes tan destacades com Chalart58 ft. Adala i Matah, Sr. Wilson o Belen Natalí. El 7 de juliol el Jovent Ignorat portarà com a cap de cartell La Fúmiga, un dels grups valencians que més acollida ha tingut entre un públic intergeneracional. I el 8 de juliol Diables de Granollers programarà El Pony Pisador, una banda que s’acosta a les músiques tradicionals de tot el món amb un estil viu i desenfadat.

El festival va néixer el 2005 fruit de la demanda de diverses entitats de joves per disposar d’espais d’oci nocturn a la ciutat, i ja s’ha consolidat com una proposta gratuïta d’estiu de ciutat.

Notícies relacionades

A més, els divendres de juliol les Vigílies d’Estiu de la Xarxa de Centres Cívics estrena horari (20h) i programació amb propostes d’espectacles familiars i de carrer per a tots els públics, que s’estendran a places i carrers de Palou, Can Bassa i Lledoner. La proposta es completa amb les tardes Kanalla i amb les festes majors dels barris de Ponent, Can Bassa, Can Mònic, Can Gili i la Lluïda de Palou.

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO Granollers