Les claus de la celebració

Més d’un miler de persones desfilaran pels carrers de Granollers per Carnaval

Aquesta és la informació clau que has de conèixer per viure el Carnaval 2023 a la teva ciutat

Més d’un miler de persones desfilaran pels carrers de Granollers per Carnaval

Jordi Otix

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Carnaval de Granollers està a punt de començar i s’espera que sigui una celebració plena de color i alegria per a totes les edats. Amb un ampli programa d’activitats, els organitzadors esperen oferir una experiència única per als assistents.

La festivitat començarà dijous, 16 de febrer, amb l’arribada de l’Abad dels Bojos i els Diablots, que iniciaran un recorregut des de la plaça de la Corona fins al palau de Can Solda. La cerimònia finalitzarà amb una degustació de truita de l’Abad.

Divendres, les escoles de la ciutat faran una processó per ofrenar ous en honor a Carnaval. A la tarda, els nens podran disfrutar del taller de màscares DiverCarnaval al Centre Cívic de Can Gili, seguit d’una xaranga i un passeig pels carrers del centre de la ciutat.

Dissabteal matí, hi haurà una cercavila de swing que culminarà en una festa a la plaça a càrrec de l’associació Lindyfrogs. A la tarda, els nens podran participar en el Ball de Disfresses Infantil a la Porxada, amb un espectacle del grup Els Super Herois.

A la nit, la Sala Nau b1 de Roca Umbert acollirà el Carnaval a la Fàbrica, amb un concert i una festa de disfresses a càrrec de Les que Faltaband i Animal Show, organitzat per Jovent Ignorat.

Diumenge, 19 de febrer, a les 18 hores, es portarà a terme la desfilada de Carnaval amb la participació de 16 comparses i 1.150 persones, que recorreran els carrers de la ciutat per acabar a la Porxada.

Notícies relacionades

Les festes es tancaran dimecres de cendra, 22 de febrer, quan es portarà a terme la vetlla de Carnaval al palau de Can Solda al matí. A la tarda, hi haurà un taller infantil de Carnaval al Centre Cívic Jaume Oller.

El dia culminarà amb una cercavila de dol pel comiat de Carnaval, amb els versots de la Vella Quaresma i la cremació de Carnaval a la pira funerària a la Porxada.