L'Hora del Jazz celebra els 25 anys amb música

Un concert del Festival L’Hora del Jazz, l’any passat.

Un concert del Festival L’Hora del Jazz, l’any passat. / l¿hora del jazz

1
Es llegeix en minuts
L. B.
BARCELONA

El Festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu celebra aquests dies el quart de segle amb una extensa programació i nous espais dins i fora del districte de Gràcia. Els objectius principals del festival són reunir les formacions més interessants  de l'escena catalana per als habituals del gènere i obrir el jazz a nous públics a partir de concerts gratuïts a l'aire lliure.

Un any més, la plaça de la Vila de Gràcia és el cor del festival i acull concerts gratuïts cada diumenge del mes de setembre a partir de les 12 del matí. Els pròxims a tocar davant la seu del districte seran els grups NYC-Texas Connection i Jordi Berni Quartet, el 20 de setembre, i Avantbrass i Eladio Reinón Jazz Quintet, el 27.

Notícies relacionades

La programació nocturna del festival continua a Jamboree, Artte, Cafè del Conservatori del Liceu i Milano Cocktail Bar. El preu de les entrades no supera els 12 euros.

L'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, fundada el 1989 i amb seu a Ciutat Vella, impulsa aquest festival. H

Temes:

Jazz