On Catalunya

Oli d'oliva Finca Aubocassa

D.O. Oli de Mallorca. 17€

Oli doliva Finca Aubocassa_MEDIA_1

Oli doliva Finca Aubocassa_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

En el món dels olis s'ha dut a terme una de les revolucions gastronòmiques més importants. En pocs anys hem entès el que era un suc d'olives, un ingredient natural, llunyà al món dels greixos. Gran part d'aquest canvi es deu al fet que els conceptes vàlids en el món del vi s'han aplicat a oliverars i almàsseres.

A Aubocassa, una propietat de 24 hectàrees amb 7.380 oliveres de la varietat arbequina, utilitzen una nova tecnologia que consisteix a modificar el batut de la pasta d'oliva, refredant-la mitjançant un intercanviador de calor que evita oxidacions i pèrdues d'aromes. El resultat és un oli espectacular, en el qual hi ha des de notes olfactives a tomàquets, pomes, més una empremta de kiwi, fins a un gust d'ametlla tendra. És l'arbequina pura amb tota l'expressió botànica del camp de Manacor.

Temes:

Gastronomia