Xarxes socials

Així ha sigut la reaparició d’Aitana després de l’anunci de la seva ruptura amb Sebastián Yatra

Així ha sigut la reaparició d’Aitana després de l’anunci de la seva ruptura amb Sebastián Yatra
1
Es llegeix en minuts

El cantant colombià Sebastián Yatra, de 29 anys, va confirmar dilluns el final del seu festeig amb la cantant Aitana Ocaña, de 24 anys. «En aquest moment tots dos estem solters, cada un vivint el seu propi camí, però l’estimo moltíssim i hem viscut una història molt bonicaaquest any», va declarar l’artista de Medellín, que va assegurar que tots dos continuaran sent «grans amics».

Després d’això, la catalana no s’ha pronunciat encara. Si bé és cert que hores abans de l’anunci de la ruptura Aitana es posava a plorar en ple concert a Bogotà i declarava no estar bé, la seva única activitat pública des d’aleshores ha sigut a través de les xarxes socials.

Somriures, celebracions i ¿indirectes?

Notícies relacionades

Això sí, la de Sant Climent de Llobregat s’ha mostrat aliena al que es pressuposava que era un mal moment en la seva vida privada i molt centrada en la seva carrera professional. A través del seu perfil d’X (abans Twitter), Aitana ha festejat un «dels xous més especials» de la seva carrera i la gran rebuda que Lima li ha fet abans de la seva actuació d’aquest dimarts a la capital peruana.

Així mateix, la intèrpret de ‘Presiento’ ha promocionat la seva col·laboració amb Google Pixel –marca de la qual és ambaixadora– de la mà del pròxim videoclip d’‘Ella bailaba’, tema pertanyent al seu àlbum ‘Alpha’ (setembre del 2023). «‘En Instagram no la ves, pero llora hasta las tres, y eso pasa de hace rato’», canta en l’extracte. ¿Indirecta a la seva ja exparella?