Mamarazzis: Shakira torna sola a Miami mentre els seus fills es queden amb Piqué

2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez tornen aquest dimecres amb un nou episodi del pòdcast per a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. Les periodistes han aportat noves informacions a l’exclusiva que han donat en el programa Espejo Público sobre Shakira i la possible gravació d’un documental.

Laura Fa i Lorena Vázquez van veure una persona amb una càmera de televisió al cotxe en el qual «Shakira va anar a veure [el seu advocat] Pau Molins» i cada vegada tenen més clar que l’artista colombiana està preparant «un docurreality, documental... no sabem què està preparant», explica Lorena Vázquez, però sí que està clar que és «un projecte audiovisual, que veurà la llum pròximament».

Shakira, que ha estat a Barcelona declarant en el judici que se segueix contra ella per presumpte frau, «va tornar després de la declaració a la seva casa d’Esplugues. Allà es va tancar. Que sapiguem, només va fer una sortida que no va poder ser captada pels paparazzis. Ha tornat aquest matí [per aquest dimecres] a Miami, però els seus fills s’han quedat amb [Gerard] Piqué», apunten. Aquest cap de setmana se celebren les semifinals i la final de «la Kingdom Cup, i els nens estaran amb ell per veure-la», afegeixen.

No obstant, hauran de tornar immediatament a Miami, perquè «dilluns tenen escola» allà. És possible que vagin cap allà amb Lili Melgar, la famosa mainadera de Shakira, que segueix a Barcelona, tal com apunten les Mamarazzis, sempre que no «els acompanyi el seu pare», Gerard Piqué.

Comiat a l’aeroport

Shakira, per la seva banda, s’ha acomiadat aquest matí de la premsa a l’aeroport, on ha anat «acompanyada de dos operadors de càmera, professionals, que portaven un pitet de ‘filmin crew’, per poder acompanyar-la a ella i gravar dins de l’aeroport», han revelat Lorena Vázquez i Laura Fa.

L’exparella té ara una relació «menys tensa», segons l’advocat de Piqué, Ramon Ramborero», «cosa que no vol dir que no hi hagi tensió. Estan una miqueta millor», assenyalen les Mamarazzis. «L’únic en el que van a l’una és en la protecció dels nens. Quan Shakira declarava, Piqué es va emportar als nens a la Cerdanya per mantenir-los una mica apartats de la premsa», ha apuntat Laura Fa.

Després del tema estrella, les Mamarazzis han comentat «la portada de ‘Lecturas’, que apunta a una possible crisi entre Amaia Salamanca i Rosauro, perquè ‘Lecturas’ ensenya un reportatge gràfic de Rosauro amb dues noies jovenetes molt atractives i un amic en un barco. I les dues noies pernocten al domicili familiar en què viu Amaia [Salamanca]», expliquen.

No obstant, també expliquen que la revista ‘Hola’ ha desmentit aquesta suposada crisi. I Lorena Vázquez apunta que tenen una amiga que va estar en els Latin Grammy asseguda al costat de «Rosauro i Amaia Salamanca, i no li va semblar que hi hagués crisi ni que les coses anessin malament entre ells».

Notícies relacionades

Per acabar, una nova exclusiva de les Mamarazzis. Lorena Vázquez explica que «dilluns vinent [dia 27] Isabel Preysler fa un berenar a casa seva amb un munt de periodistes, directors de revista...» però al qual no les ha convidat. Coincideix amb la sortida d’una entrevista a la revista ‘Hola’ en què parla del documental sobre ella que s’estrena a Disney+ el pròxim dia 5.

On es pot veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram,  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: Shakira torna sola a Miami mentre els seus fills es queden amb Piqué

Europa Press