Els sogres no suporten el gendre: la veritat de Clara Chía i els seus pares amb Piqué

EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gerard Piqué i Clara Chía esperaven que el seu amor florís en pau i felicitat després que Shakira, l’exparella del futbolista, es mudés a milers de quilòmetres de distància. Tot i això, la realitat sembla ser més complicada del que van imaginar. Segons ha revelat el ‘paparazzi Jordi Martín’ al portal ‘TV Notas’, els problemes ara sotgen la parella, i en aquesta ocasió, la font de conflicte prové de la seva pròpia llar. Pel que sembla, els pares de Clara Chía no veuen amb bons ulls la relació amb l’exjugador del Barça.

Notícies relacionades

«La família de Clara Chía no estimen Piqué, els pares no l’estimen», ha declarat el periodista, conegut per la seva proximitat a Shakira, i ha afegit que Piqué «no pot trepitjar la casa» dels pares de la jove.

A més, sembla que Chía tampoc està visitant la casa familiar. «Quan Piqué viatja a Miami per veure els seus fills, Clara Chía no dorm a casa dels seus pares, prefereix quedar-se a casa d’una amiga, perquè està enfadada amb els seus pares per no acceptar la seva parella», afegeix Martín.