Famosos

Alejandro Sanz, declarat en rebel·lia per no pagar un deute de tres milions d’euros

La justícia espanyola no aconsegueix localitzar-lo

Alejandro Sanz, declarat en rebel·lia per no pagar un deute de tres milions d’euros

Ricardo Grobas

1
Es llegeix en minuts

No són temps fàcils per al cantant Alejandro Sanz. L’estiu passat sortia a la llum la seva ruptura amb l’artista Rachel Valdés, amb qui va sortir durant quatre anys, i el mateix artista comentava a les seves xarxes socials que no estava passant per un bon moment personal, posant el focus en la seva salut mental, cosa que va fer saltar les alarmes de tots els seus fans.

Ara, un nou problema econòmic envolta el cantant. Segons el diari El Mundo, el Jutjat de Primera Instància número 47 de Madrid ha declarat al cantant «en rebel·lia», ja que no han aconseguit notificar-li que ha d’abonar tres milions d’euros de deute impagat.

La magistrada espanyola ha decretat l’execució d’una sentència dictada pel Tribunal de Miami fa un parell d’anys, en la que s’estableix que Sanz ha de fer front amb el seu patrimoni personal a una sanció per no haver pagat uns préstecs sol·licitats per comprar immobles de luxe a Florida.

En concret, una «casa colonial de 1933» amb més de 3.000 metres quadrats, sis dormitoris, cinc banys, estudi de gravació, piscina i moll privat a la zona de Sunset Lake.

Notícies relacionades

El deute inicial d’Alejandro Sanz ascendia el 2020 a gairebé 12 milions de dòlars, però un fons d’inversió va aconseguir vendre alguns immobles de la seva propietat a un cost més baix. Al final, entre deute, el procediment i els interessos, el cantant deu encara aquests tres milions, als quals haurà de fer front amb la venda d’algunes de les seves marques registrades, participacions en empreses, una finca a Càceres i una altra vivenda a Cadis.

Això si aconsegueixen localitzar-lo per notificar-li el procés, perquè la justícia ha sigut incapaç, des del mes de juny fins ara, de localitzar el cantant per comunicar-li la resolució. Segons relata El Mundo, la jutge adverteix que el cantant podria estar intentant esquivar aquesta notificació per prolongar, encara més, el procés judicial.