Famosos

Mamarazzis: el paper determinant de la mare d’Arantxa Sánchez Vicario en la reconciliació familiar

La família reial és notícia pel rap de la reina Letizia, la jura de bandera de la princesa Leonor i la malaltia d’Irene de Grècia, germana de la reina Sofia

Mamarazzis: ¿Es va cansar Bigote Arrocet de ser el «cuidador» de María Teresa Campos?

Mamarazzis: La polèmica que enfronta Aitana i Patricia Pardo

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Tota l’actualitat de la premsa rosa torna un dimecres més amb el pòdcast de les Mamarazzisa EL PERIÓDICO. Laura Fa i Lorena Vázquez han repassat aquesta setmana les últimes notícies dels famosos i les principals portades de les revistes del cor. La família reial espanyola s’ha colat en els mitjans de comunicació durant aquests dies amb les aparicions mediàtiques d’alguns dels seus integrants.

La reina Letizia ha protagonitzat un dels moments més virals de la setmana a l’interpretar un rap pel Dia Mundial de la Salut Mental, en què demanava més subvencions i inversió. «Ha agafat l’herència de Lady Di d’agafar una causa i abocar-s’hi. Per a la reina Letizia són les malalties rares i tot el que siguin temes de salut», comenten les periodistes.

Jura de bandera

Però aquesta no ha sigut l’única imatge que ha cridat l’atenció de la monarca. La princesa Leonor va jurar bandera aquest cap de setmana i les càmeres van captar l’emoció de la seva mare al veure la futura reina fent un petó a la bandera. «Se la va veure emocionada, però molt continguda», destaquen, ja que Letizia no sol mostrar els seus sentiments públicament en aquest tipus d’actes. Un mes molt intens per a Leonor perquè el 12 d’octubre serà la seva primera desfilada al costat dels seus pares, en poc més d’una setmana hi haurà els premis Princesa d’Astúries, el 31 d’octubre complirà la majoria d’edat i aquell mateix dia farà la jura de constitució.

La germana de la reina Sofia, Irene de Grècia, ha aparegut a la revista ‘Lecturas’ aquesta setmana. La publicació confirma que pateix Alzheimer després de molts anys de «rumors que la germana de la reina Sofia no es troba bé». «Ha sigut la companyia més fidel i duradora», asseguren les Mamarazzis, que també recorden els anys de joventut en què ja eren inseparables i viatjaven juntes a Londres.

Casament d’Isa Pantoja

Un tema que ocuparà tots els programes en les pròximes hores és el casament d’Isa Pantoja i Asraf Beno. La parella va dir el ‘sí, ho vull’ pel civil dimarts, però la gran celebració serà aquest divendres 13 d’octubre a Sevilla. En l’esdeveniment no hi assistiran ni la seva mare, Isabel Pantoja, ni el seu germà, Kiko Rivera. Sí que hi serà la seva cosina, Anabel Pantoja. La parella ha venut l’exclusiva a la revista ‘Lecturas’ i la setmana vinent es podran veure les fotografies.

Aquesta setmana, Jorge Javier Vázquez, que exercirà de padrí de l’enllaç matrimonial i acompanyarà Chabelita a l’altar, escriu una carta a la cantant a la revista ‘Lecturas’ per demanar-li que assisteixi al casament de la seva filla. ‘Ets a temps d’evitar el dolor que et provocarà no anar al casament de la teva filla’, escriu el presentador. Isa P., per la seva banda, «confia que la seva mare s’ho replantegi a l’últim moment», assegura Laura Fa. En el casament civil només han sigut presents la mare d’Asraf i la representant d’Isa.

Nous idil·lis

L’amor també protagonitza les informacions de les revistes d’aquesta setmana. Les publicacions confirmen tres noves relacions d’actors d’aquest país. Mario Casas ha iniciat un idil·li amb la intèrpret mexicana Eiza González, un rostre que també s’ha relacionat amb personatges com Maluma i Liam Hemsworth. Álex González, malgrat ser notícia en les últimes hores per comentar una publicació d’Instagram de Rosalía, també ha sigut enxampat per Madrid amb una doctora de medicina estètica. Finalment, es confirma la relació de Miguel Ángel Silvestre amb una empresària valenciana que va destapar Paz Padilla fa uns dies per error.

Aitana continua sent notícia pels balls en els seus concerts. Aquesta setmana, la cantant de Sant Climent de Llobregat actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona dos dies seguits i Laura Fa ha reivindicat la llibertat de l’artista per «ballar i fer el que vulgui». Però aquest dimecres ha aparegut a les revistes junt amb la seva parella, Sebastián Yatra, a Miami. Un festeig que es troba en molt bon moment després de mesos de relació. «Les primeres periodistes que vam parlar d’aquesta relació vam ser nosaltres i no ens van creure», reivindica Laura Fa.

Reconciliació dels Sánchez Vicario

Notícies relacionades

Finalment, les Mamarazzis han revelat noves informacions sobre la reconciliació familiar d’Arantxa Sánchez Vicario. La tennista va aparèixer acompanyada dels seus germans i la seva mare en els X Premis María de Villota, una imatge que no es produïa des de fa més d’una dècada. Els quatre germans –Javier, Arantxa, Emilio i Marisa– es van fotografiar units junt amb la seva mare, Marisa Vicario. Una imatge d’unió amb què posaven fi a anys de desacords. «La mare ha tingut un paper molt determinant en aquesta reconciliació», han confirmat Laura i Lorena sense poder donar gaires detalls sobre el tema.

On es poden veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: el paper determinant de la mare d’Arantxa Sánchez Vicario en la reconciliació familiar

@ciudadraqueta