Pòdcast

Mamarazzis: Risto Mejide i Natalia Almarcha es donen una nova oportunitat

Segueix la tensió entre Gerard Piqué i Shakira pels seus desacords en el conveni de la custòdia i la casa que tenen en comú

Mamarazzis: La veritat sobre Lili Melgar, la dona que Shakira ha convertit en la més buscada de Google

Mamarazzis: els secrets de la boda de Kiko Hernández i el nou amor de Sonsoles Ónega

Mamarazzis: Risto Mejide i Natalia Almarcha es donen una nova oportunitat

EUROPA PRESS

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis han tornat aquest dimecres amb el seu repàs setmanal de l’actualitat del cor en el seu pòdcast d’EL PERIÓDICO. Lorena Vázquez i Laura Fa han comentat les històries que s’amaguen darrere de les portades de les principals revistes de premsa rosa, que durant aquesta jornada s’han centrat especialment en els amors de Bertín Osborne.

La revista ‘Lecturas’ ofereix una entrevista amb Fabiola Martínez, que analitza des de la distància la seva relació amb el cantant i assegura que s’hauria plantejat tenir una relació oberta amb el presentador si ell li hagués explicat que estava amb altres dones. «En cap cas Bertín hauria acceptat obrir la relació. No li hauria agradat que Fabiola hagués estat amb altres homes», sentencien les Mamarazzis.

Les amants de Bertín Osborne

A ‘Diez Minutos’ donen tots els detalls de la cita que hauria tingut Bertín amb Gabriela Guillén, amb la qual actualment espera un fill. Pel que sembla, tots dos es van reunir a casa de l’artista a Madrid durant dues hores, però sembla que va ser una trobada per acabar de quadrar alguns temes abans de l’arribada del nadó. Gabriela està ara embarassada de sis mesos. Per la seva banda, ‘Semana’ mostra imatges d’arxiu de Bertín Osborne i Encarna Navarro de fa més de dos anys. «Ella té dret a treure d’aquesta història el que vulgui perquè el focus cal posar-lo en el que ha sigut infidel, que és Bertín», manifesten Laura i Lorena.

Però aquesta llista d’amants podria ampliar-se encara més. Les presentadores del pòdcast d’aquest mitjà asseguren que una catalana que s’amaga darrere de la inicial M. té proves que demostrarien que va tenir una relació intermitent durant anys amb el cantant. Aquesta informació afectaria de nou Fabiola i, si es pot confirmar la bomba, «Bertín Osborne seria notícia durant diverses setmanes».

Més tensió entre Piqué i Shakira

Les Campos són notícia aquesta setmana per la trobada de Carmen Borrego i Terelu Campos amb Pedro Sánchez a la Moncloa abans del funeral de María Teresa Campos a Madrid. Així mateix, Borrego apareix a la portada de ‘Semana’ al costat del seu fill i la seva nora exercint d’àvia, amb qui hauria solucionat els seus problemes i s’hauria produït un acostament després de la mort de la matriarca. «Dins de la pena per la mort, el paper d’àvia li està donant un oxigen que li deu estar anant bé», considera Vázquez.

Noves notícies també de Shakira i Gerard Piqué. L’exjugador del Barça viatjarà a Miami aquesta setmana per passar els 10 dies acordats per la custòdia amb els seus fills. «S’està adonant que aquest conveni que en un moment va pensar que seria fàcil per les seves possibilitats econòmiques, està sent molt complicat i no sap si la va cagar a l’acceptar aquesta custòdia», revelen les Mamarazzis. Per la seva banda, la colombiana tampoc estaria del tot a favor d’aquest acord. A més, estan sorgint noves tensions entre tots dos, ja que la casa que tenen en comú a Barcelona està sent l’escull més gran per als seus equips legals.

La reconciliació de Risto i Natalia

Lorena Vázquez i Laura Fa també han avançat una notícia que possiblement podran revelar durant les pròximes setmanes. Alejandro Sanz podria haver iniciat un idil·li amb una noia «molt famosa en aquest país». Uns paparazzis asseguren que l’intèrpret de ‘Corazón partío’ va rebre la visita d’aquesta dona durant el seu concert de Santander. És una noia que ha aparegut en campanyes de publicitat, sèries i pel·lícules, i ha exercit de model, tot i que «últimament està més desapareguda». Caldrà esperar a conèixer el nom, ja que encara no poden confirmar-ho perquè no tenen proves gràfiques.

Notícies relacionades

Finalment, parlant d’amor, Risto Mejide i Natalia Almarcha s’han donat una nova oportunitat. La parella té «un enganxament molt gran» i han decidit tornar a apostar per la seva relació. De fet, ja han assistit a alguns esdeveniments junts. No obstant, sembla que el seu festeig avançarà lentament, ja que encara no tenen plans per anar-se’n a viure junts i, tot i que Natalia «ja no està treballant a la farmàcia de València», podria tenir «un projecte empresarial potent» a la ciutat.

On es poden veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram,  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.