Cançó reivindicativa

Shakira revela la història de Lili Melgar, la mainadera que va descobrir les suposades infidelitats de Piqué

Shakira revela la història de Lili Melgar, la mainadera que va descobrir les suposades infidelitats de Piqué

YOUTUBE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Shakira ha estrenat la seva nova cançó, ‘El jefe’, un ‘corrido tumbado’ que interpreta junt amb la banda de música mexicana Fuerza Regida. Una vegada més, la cantant colombiana ha tingut unes paraules adreçades a la seva relació amb Gerard Piqué. Per primera vegada, l’artista ha apel·lat directament al seu exsogre, Joan Piqué: «‘Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura. Pero ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura’».

No obstant, realment es tracta d’un senzill amb un rerefons reivindicatiu. La intèrpret relata la situació que viuen molts immigrants llatinoamericans que deixen els seus país d’origen per guanyar-se la vida en d’altres i després acaben explotats laboralment.

De fet, la de Barranquilla ha volgut comptar amb la presència de Lili Melgar per al videoclip, la mainadera dels seus fills que va començar a sospitar de Piqué i li va destapar les suposades infidelitats de l’exfutbolista. I també esmenta el seu nom en un dels versos de la cançó.

«‘Lili Melgar, para ti esta canción, que no te pagaron la indemnización’», canta Shakira. Pel que sembla, quan el català es va assabentar que la treballadora havia advertit l’artista sobre la seva possible deslleialtat, la va acomiadar i es va negar a abonar-li la compensació econòmica que li corresponia. Una vegada la colombiana va posar fi a la seva relació amb l’exjugador del Barça, va decidir contractar de nou Melgar, que actualment viu amb ella a Miami i es continua ocupat dels seus fills.

La història de Lili Melgar

«Quan Shakira va començar a viatjar per compromisos professionals el 2021-2022, Lili Melgar es va adonar que algú es menjava el menjar de Shakira mentre ella no hi era. Melgar va alertar Shakira i totes dues van utilitzar els pots de melmelada per comprovar-ho», relata un usuari a través d’un fil d’X, l’antic Twitter.

Notícies relacionades

Segons el mateix internauta, la mainadera «va trobar roba d’altres dones amagada a la casa, la qual cosa va acabar de corroborar la infidelitat. Immediatament després que Piqué fos delatat, va acomiadar injustificadament Melgar sense pagar-li cap indemnització i amenaçant-la per no prendre accions legals».

A més de pagar-li tots els diners que li corresponien una vegada van acabar la seva relació amb Piqué, la colombiana ha volgut comptar amb Lili Melgar per a la cançó i el videoclip. «Shakira li va donar la sorpresa que li pagaria un milió de dòlars i li va assignar un percentatge de regalies del vídeo com a mostra de solidaritat i agraïment», explica l’usuari d’X.