Pòdcast

Mamarazzis: els secrets de la boda de Kiko Hernández i el nou amor de Sonsoles Ónega

4
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis han repassat un dimecres més l’actualitat del cor en el seu pòdcast setmanal d’EL PERIÓDICO. Com no podia ser de cap altra manera, Lorena Vázquez i Laura Fa han comentat les portades de les revistes i han revelat alguns detalls fins ara desconeguts del casament de Kiko Hernández, gràcies a la presència de Laura Fa en l’enllaç matrimonial del seu excompany de ‘Sálvame’.

Però les Mamarazzis han començat la gravació d’aquesta setmana amb una celebració de l’amor. I és que la portada de la revista ‘Diez minutos’ recull aquest dimecres la nova relació de Sonsoles Ónega. La presentadora de ‘Y ahora Sonsoles’ ha començat un idil·li amb Juan, un financer de 52 anys amb qui l’han enxampat d’escapada romàntica a Galícia.

Segons la informació de Lorena Vázquez, Ónega fa «uns quants mesos» que té una relació amb aquest empresari, «des de bastant abans de l’estiu», i es van conèixer perquè «els va presentar un amic en comú». La presentadora d’Antena 3 va trencar amb l’arquitecte César Vidal el novembre del 2022, gairebé dos anys després que es confirmés la seva relació. «Salta a la vista que ella està molt contenta», destaquen Laura i Lorena, que també han volgut felicitar-la per les bones dades d’audiència que està fent en els últims dies després d’enfrontar-se al nou programa d’Ana Rosa Quintana, ‘TardeAR’.

Per la seva banda, la revista ‘¡Hola!’ celebra aquest dimecres el 80è aniversari de Julio Iglesias. El cantant ha fet balanç de la seva vida personal i professional a través d’una carta que ha enviat a la revista. «Jo no vaig néixer per ser cantant. En realitat, no sé per a què vaig néixer. Però sí que he tingut certes circumstàncies en la meva vida que ho han canviat tot», ha titulat la publicació. Una elecció que ha «sorprès» les Mamarazzis.

L’herència de María Teresa Campos

Més revistes: ‘Semana’ porta en portada una entrevista a Gloria Camila i les dificultats a què s’han enfrontat des de la seva infància. No obstant, Lorena Vázquez i Laura Fa han volgut centrar-se en un altre dels temes de la publicació: l’herència de María Teresa Campos. Pel que sembla, la veterana presentadora va morir sense firmar testament, tot i que segons les periodistes, «només li quedava un piset a Màlaga». «El que queda anirà a les dues filles», han comentat. Una teoria que sosté Laura Fa és que podria ser que la mare de Terelu i Carmen Borrego «fos tan supersticiosa» que no volgués firmar-lo.

D’aquesta manera, Gustavo, xòfer de María Teresa i actual concursant de ‘GHVip’, es quedarà sense herència. Una persona que coneix el clan de les Campos ha revelat que «segurament a ell li haurà donat en vida moltes coses, entre les quals el reportatge que van fer junts a la revista ‘Semana’». Laura Fa també ha confirmat que la relació entre Terelu i Carmen amb Gustavo «no era tan fluida des de fa temps» i que actualment «estan profundament disgustades amb l’entrada de Gustavo ‘Gran hermano’. És una traïció emocional».

En les pròximes setmanes, Terelu Campos començarà les seves col·laboracions setmanals amb el programa de les tardes de Jordi González a TVE, ‘La plaza’, i Carmen Borrego passarà a ser tertuliana del programa de Sandra Barneda a Telecinco, ‘Así es la vida’.

La boda de Kiko Hernández

Finalment, Laura Fa va ser una de les convidades al casament de Kiko Hernández el cap de setmana passat a Melilla i ha revelat alguns secrets fins ara desconeguts de l’enllaç, ja que no podien entrar amb mòbils a l’esdeveniment perquè no perillés l’exclusiva de ‘Lecturas’. La periodista ha assegurat que Fran Antón, marit del col·laborador, és «infinitament més guapo» que a les fotos i li va caure molt bé. «Ens vam quedar de pedra quan ens van explicar que era la segona o la tercera boda», ha revelat, i quan van descobrir que la seva relació va començar el 2019. Els plans de Kiko Hernández ara passen per mudar-se a Melilla amb les seves filles i que elles comencin a estudiar allà.

Laura Fa també ha mostrat un dels regals que van rebre en el casament: un ventall amb el logo del Bingo Las Vegas. Així mateix, la col·laboradora televisiva ha assegurat que va ser una boda «molt llarga» i que la cerimònia inicial ja va durar més de dues hores. «Érem gairebé 400 convidats i semblava ‘Got talent’ perquè era un escenari ple d’actuacions. També hi havia discursos de gent tota l’estona», ha explicat.

Notícies relacionades

Les Mamarazzis han acomiadat el programa d’aquest dimecres anunciant la cançó que estrenarà Shakira en les pròximes hores i que podria tenir noves referències a la seva relació i posterior ruptura amb Gerard Piqué.

On es poden veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram,  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: els secrets de la boda de Kiko Hernández i el nou amor de Sonsoles Ónega

@Kikohernandeztv