Qui és la mare de les filles de Rubiales, el president de la Federació Espanyola de Futbol
1
Es llegeix en minuts

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, es troba ara en l’ull de l’huracà per haver fet un petó, sense el seu consentiment i davant les càmeres de tot el món, a la futbolista Jenni Hermoso, acabada de proclamar campiona del món de futbol.

I és precisament a ella a qui va demanar ajuda per conservar el seu lloc al capdavant de la RFEF, fent menció a les seves filles: «El meu lloc està en joc, fes-ho tot i que sigui per les meves filles»

És precisament aquesta frase la que ha destapat l’interès per conèixer qui és realment Luis Rubiales darrere de la seva imatge pública com a líder del futbol espanyol.

Rubiales va estar casat amb l’advocada Manuela Delicado Vega, amb qui va tenir tres filles: Lucía, Ana i Elena. L’exfutbolista es va divorciar d’ella fa prop d’11 anys, tot i que mantenen una bona relació: «Vam ser molt feliços, però quan passes a una altra etapa, doncs passes», va explicar al programa de Cuatro ‘Viajando amb Chester’ emès el 7 de març.

Les seves filles

Notícies relacionades

En aquest mateix espai, Rubiales va parlar de les seves filles: «La més gran [que té 20 anys] estudia Història de l’Art, és una tia molt sensible i amb un compromís amb si mateixa i amb la societat. La mitjana [16 anys] és la que més s’assembla a mi, potser la més reivindicativa, i és, a més, una tia també amb una intel·ligència bestial», va dir a Risto Mejide, presentador de l’espai.

Sobre la petita, futbolista com ell, va explicar una anècdota que l’entendreix: l’Elena es va posar a la samarreta el mateix nombre que el seu pare, el 17, a més del seu cognom: Rubiales.