Els retocs estètics aterren en el futbol amb un Raúl de Tomás irreconeixible

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Raul de Tomás no és el primer futbolista que es fa algun retoc estètic per millorar el seu estat físic. Cristiano Ronaldo també va canviar bastant durant els seus anys en l’elit, Gerard Piqué es va operar les orelles i molts jugadors de primera s’han fet empelts de cabells. Però fins ara, cap canvi ha sigut tan radical com el del jugador del Rayo.

El futbolista ha sigut el gran protagonista de la presentació de la samarreta del Rayo Vallecano pels seus retocs estètics. L’efecte Barbie ha aterrat en el futbol. I el davanter iniciarà la nova temporada al més pur estil ‘Ken’.

Notícies relacionades

RDT és irreconeixible fins i tot per als seus més fidels seguidors: llavis més grossos, nas més definit, més pòmuls, demarcació de mandíbula, pell més tersa... El madrileny ha aparegut per a la nova temporada amb un impressionant canvi de ‘look’.

El jugador, a més, no ha pogut ser al terreny de joc en la primera jornada de lliga per lesió. «Té unes molèsties que van remetent. Avui estava content. És important recuperar-lo. Ara necessitarà temps i adaptació. Tant de bo sigui com abans», va explicar Francisco Rodríguez, entrenador de l’equip.