A ‘Semana’

Surt a la llum una vella cita secreta de Rauw Alejandro i Ester Expósito a la República Dominicana

Surt a la llum una vella cita secreta de Rauw Alejandro i Ester Expósito a la República Dominicana

INSTAGRAM / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El desembre del 2019, Rauw Alejandro encara es definia com un home «solter». La premsa sospitava alguna cosa potser amb Rosalía, potser amb l’actriu Ester Expósito o potser amb la model canadenca Stefanie Gurzanski... L’agost del 2023 el nom de l’autor de ‘Saturno’ fins i tot continua vinculat a les dues primeres dones. Amb la primera, per la seva ruptura amb la diva catalana a finals del mes passat (almenys, públicament, via comunicat), quan ja havien anunciat el seu compromís i els seus plans de casament, i amb la segona, perquè la revista ‘Semana’ destapa ara una vella cita entre el cantant i la intèrpret d’‘Élite’.

El setmanari assegura que Rauw Alejandro i Ester Expósito haurien disfrutat d’una cita en una vila de 12.000 euros la nit a la República Dominicana. La trobada hauria sigut el 25 de juny del 2021.

«Flirteig» en el confinament

Tot i que durant el confinament es va parlar d’un «flirteig» entre ells per l’intercanvi de ‘likes’ a les xarxes socials i un vídeo en el qual Ester apareixia ballant una cançó de Rauw que es va fer viral, res se sabia fins ara d’aquesta escapada junts. Va ser al recinte de luxe Villa Tartaruga, on el preu per nit supera els 12.000 euros.

D’aquells dies el cantant no va deixar rastre a les seves xarxes socials, però l’actriu sí, ja que va pujar diverses fotos sota del títol de ‘Santo Domingo’. Sense més detalls.

La revista ‘Semana’ explica que Rauw Alejandro va voler guardar la seva privacitat i que el seu nom no aparegués en la reserva, on només va figurar el nom del seu assistent. Però l’empresa que va gestionar el paquet del viatge va exigir el nom i passaport de tots els ocupants, cosa que va fer impossible que Rauw Alejandro passés desapercebut. Dos anys després, aquest viatge secret es descobreix.

Van arribar per separat

Notícies relacionades

La revista descriu que tots dos van arribar per separat. Ester Expósito amb la seva amiga i Rauw amb el seu assistent. Una vegada dins de la vila no van sortir fins a volar de nou a un nou destí.

Dins del complex de luxe van poder disfrutar d’un total de vuit habitacions amb vista al mar Carib, repartides en un espai de més de 3.000 metres i ubicades en una parcel·la de gairebé 6.000. Un detall curiós que s’explica en el mateix reportatge és que Rauw Alejandro «va demanar pollastre fregit»: «Només insistia que ell volia pollastre i pollastre».