Elon Musk revela més detalls de la seva baralla contra Zuckerberg

Gonzalo Fuentes / Reuters

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Elon Musk ha anunciat aquest diumenge que la seva baralla contra Mark Zuckerberg es retransmetrà a Twitter –xarxa social que va comprar l’any passat i que recentment ha reanomenat ‘X’– i que tots els ingressos seran donats «a la caritat per als veterans».

Per la seva banda, la directora executiva de la xarxa social, Linda Yaccarino, ha comentat avui que alliberaria el seu calendari per a aquesta baralla, que va ser anunciada per primera vegada al juny. No obstant, de moment, el director executiu de Meta, Zuckerberg, no ha comentat res sobre aquest tema a les seves xarxes socials –Facebook, Instagram i Threads.

Al juny, els dos multimilionaris van acordar lluitar amb una sèrie de publicacions a les xarxes socials de les seves respectives plataformes i fins i tot Musk va arribar a esmentar que la contesa podria ser a Las Vegas o al Colosseu de Roma.

Notícies relacionades

El dia 22 d’aquell mes, Zuckerberg va dir a Instagram que estava llest per barallar-se amb Musk, que va comentar la idea d’un combat en gàbia d’arts marcials mixtes (MMA) entre tots dos. Malgrat això, mai va quedar clar si tot es tractava d’una broma o si els contrincants parlaven seriosament.

Musk, de 52 anys, ha estat entrenant amb Lex Fridman, un informàtic apassionat del jujitsu brasiler, i amb el campió d’UFC George St-Pierre. Per la seva banda, Zuckerberg, de 39 anys, ha arribat a guanyar baralles d’arts marcials mixtes (MMA) i fa poc va compartir a les seves xarxes que s’ha instal·lat al jardí un ‘ring’ octagonal.