Hollywood

L’actor Jamie Foxx es disculpa per un comentari antisemita en xarxes socials

L’actor Jamie Foxx es disculpa per un comentari antisemita en xarxes socials

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor nord-americà Jamie Foxx va demanar disculpes per una publicació en les xarxes socials en què responsabilitzava els jueus de la mort de Jesucrist i que va eliminar després d’una allau de crítiques que el van acusar d’antisemita.

«Vull disculpar-me amb la comunitat jueva i amb qualsevol que s’hagi sentit ofès. Les paraules que vaig fer servir van ofendre i ho sento. Mai va ser la meva intenció», va dir Foxx en un text publicat a Instagram. L’actor va afegir que té «amor per a tothom» i que estima i recolza la comunitat jueva.

Foxx va publicar aquest comentari després de suprimir una altra publicació en què deia: «Van matar un individu anomenat Jesús... ¿Què esperen que els facin?». L’actriu Jennifer Aniston, que clicat «m’agrada» al comentari de Foxx, va aclarir en les xarxes socials que rebutja l’antisemitisme i «l’odi de qualsevol mena».

Notícies relacionades

Responsabilitzar els jueus de l’assassinat de Jesucrist és una forma d’antisemitisme utilitzada durant centenars d’anys i que fins i tot l’Església catòlica ha rebutjat.

Als 55 anys i havent participat en més de 80 títols al llarg de la seva trajectòria, Foxx és una de les cares més conegudes de la indústria de Hollywood per haver treballat en films com ‘Collateral’ (2004), ‘Django Unchained’ (‘Django desencadenat’, el 2012) o ‘Dreamgirls’.