Albert Rivera oblida Malú amb una jove actriu catalana, a ‘Lecturas’

Albert Rivera oblida Malú amb una jove actriu catalana, a ‘Lecturas’
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La revista ‘Lecturas’ porta aquesta setmana en portada fotos exclusives d’Albert Rivera i la jove actriu catalana amb la qual sembla que l’expolític està oblidant Malú. La publicació explica en pàgines interiors que l’advocat barceloní, de 43 anys, aquests dies està disfrutant de l’estiu, després que a principis de juliol confirmés la seva ruptura amb la cantant, de 41, amb la qual havia compartit quatre anys de relació discreta i amb la qual té una filla de tres anys.

I no està sol, ja que en les imatges se’l veu acompanyat per una coneguda actriu catalana amb la qual sembla trobar-se molt il·lusionat.

«La nova il·lusió» de l’exlíder de Ciutadans es diu Aysha Daraaui i és una actriu catalana d’origen marroquí que hem vist en la sèrie ‘El inocente’, amb Mario Casas, i la pel·lícula ‘No matarás’, protagonitzada també pel galant corunyès.

Amb amics a Eivissa

La parella ha compartit uns dies de vacances a Eivissa junt amb un grup d’amics, entre els hi havia Begoña Villacís, molt unida a Rivera des que vain coincidir en Ciutadans; el matrimoni compost per Aldo Comas i Macarena Gómez, i l’actor Antonio Velázquez i la seva nòvia. ‘Lecturas’ recorda que Antonio Velázquez va ser parella de Malú el 2014, tot i que només durant sis mesos.

Viatgera i esportista

Aysha, que va néixer a Barcelona fa 35 anys, va ser l’encarregada de recollir Rivera a l’aeroport d’Eivissa.

Gran part del contingut que Aysha comparteix en les seves xarxes socials (a Instagram suma més d’11.000 seguidors) està relacionat amb la seva feina en el sector de la interpretació, en el qual ja ha fet diversos treballs tant en el cine com en la televisió.

Notícies relacionades

L’actriu comparteix tota mena de contingut relatiu a la seva professió, però també ensenya el seu dia a dia, els seus viatges, les seves escapades culturals, les seves rutines d’esport...

Aquesta notícia surt a la llum després de les impactants declaracions de Malú sobre el seu estat emocional actual. «La meva gran batalla ha sigut la d’estar en pau. Allà és on realment t’adones que necessitaves això, parar, estar amb tu mateixa, i respirar, prendre aire. Això, a mi, m’estava destrossant i m’estava menjant», ha explicat la neboda de Paco de Lucía a Telecinco.