Quatre anys de relació

Malú parla per primera vegada de la ruptura amb Albert Rivera: «M’estava destrossant»

Malú parla per primera vegada de la ruptura amb Albert Rivera: «M’estava destrossant»
1
Es llegeix en minuts

Albert Rivera va confirmar a principis de juliol que Malú i ell havien posat punt final a la seva relació. Immersos en rumors de crisi des de feia mesos, la cantant i l’expolític van decidir emprendre camins separats després de quatre anys de discreta relació i una filla en comú de tres anys. Va ser el col·laborador de televisió Luis Rollán, íntim amic de la cantant, que va confirmar al juny la separació. Ara bé, els protagonistes no s’han pronunciat sobre el tema fins a setmanes després. Rivera va dir de manera molt breu que es trobava «molt bé», però Malú va guardar silenci. Fins aquest dissabte, quan va concedir una entrevista al programa ‘Socialité’ de Telecinco i no es va mossegar la llengua.

«La meva gran batalla ha sigut la d’estar en pau amb mi mateixa i això, a mi, m’estava destrossant i m’estava menjant», va afirmar Malú. Si bé no va esmentar Rivera en aquesta frase, va donar a entendre que no estava bé amb l’exlíder de Ciutadans. Segons Rollán, la ruptura es va produir per un desgast en la convivència. A més, totes les parts han reiterat que no hi va haver terceres persones ni cap disputa.

Notícies relacionades

Després d’aquesta revelació, la cantant va anar més enllà. «Des de la maduresa que tens ara penses que podies haver fet moltes coses millor. Soc el que soc pels grans errors i els grans encerts que he comès en la meva vida», va reflexionar.

Sobre la seva trajectòria professional

 A poques hores de pujar a l’escenari del festival Starlite de Marbella, l’artista també va repassar la seva trajectòria professional. «Mirar cap enrere és bonic i, al final, tens aquests records. Sempre fa més por mirar cap endavant i pensar en el futur i en el que vindrà, en com encarar-ho», va manifestar.